Acasa Jocuri Youtube Gaming lansat oficial

Youtube Gaming lansat oficial

by Dragos Schiopu

Au aparut numeroase zvonuri cu privire la acest serviciu, Youtube Gaming. Au fost zvonuri cum ca Google lucreaza la acest serviciu si ca acesta va fi disponibil in curand. Dar acum, serviciul Youtube Gaming a fost lansat in mod oficial inca de ieri.

youtube-gaming-apps

Google a precizat ca acest serviciu va fi disponibil pe web si sub forma de aplicatii pentru dispozitivele cu Android si iOS. Utilizatorii vor putea sa verifice jocurile preferate si jucatorii cu ajutorul a 3 functii: jocuri, fluxuri si canale. Google a adus imbunatatiri functiei de fluxuri, astfel a redus lag-ul care se forma din cauza fluxului si a chat-ului. Recomandarile se vor face pe baza de continutul vizualizat de catre utilizator iar Google a precizat ca vor avea peste 25.000 de titluri de jocuri.

Special pentru creatorii de continut, acestia vor avea instrumente pentru personalizarea si publicarea pe canalele lor, a continut de jocuri. Youtube Gaming va putea suporta continut de jocuri de pana la 60fps, DVR si conversie automata a videoclipurilor de pe Youtube in continut pentru Youtube Gaming.

Din ceea ce exista la ora actuala pe piata, Twitch pare a fi cel mai bun serviciu pentru streaming gaming. Dar va fi interesant cum va reactiona fanii, astfel Youtube Gaming ar putea deveni cel mai bun serviciu pentru gaming.

Google a precizat ca Youtube Gaming va fi disponibil in aceasta vara in SUA si Marea Britanie iar mai tarziu in intreaga lume, dar nu a fost specificata nicio data exacta pentru lansarea acestui serviciu. Momentan, va puteti inscrie pe acest link pentru ca sa fiti notificati cand Youtube Gaming va fi disponibil.

youtube-gaming-mygames

s-ar putea sa-ti placa