Acasa Telefoane Xiaomi va lansa un model de 65 de dolari

Xiaomi va lansa un model de 65 de dolari

by Dragos Schiopu

Xiaomi pregateste sa lanseze un model destul de ieftin care va costa in jur de 65 de dolari, dupa ce a lansat deja un model accesibil la 140 de dolari si anume Redmi 2.

xiaomi 65 dolari

Viitorul model de la Xiaomi ar trebui sa fie un smartphone de buget, dupa ce compania chinezeasca a venit doar cu telefoane de top. In urma cu ceva timp, Xiaomi a introdus Redmi 2 care costa 140 de dolari si are specificatii foarte bune venind cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410 pe 64 de biti si LTE.

Viitorul smartphone este surprins intr-o imagine care dezvaluie un design similar ca la Redmi 2. Primele zvonuri dezvaluie ca telefonul va avea tot un display de 4,7 inci HD 720p si doar 1GB de RAM si 8GB de memorie interna. Camera principala are 8MP, iar cea secundara 2MP. Specificatiile sunt asemenatoare cu Redmi 2, insa diferenta consta in procesorul ales de Xiaomi pentru viitorul model.

Diferenta consta in chipset-ul ales care este un LC1860C si va inlocui modelul Snapdragon 810 de pe Redmi 2. Spun asta pentru ca din imaginea surprinsa cu viitorul model acesta arata exact ca un Redmi 2. Pana si specificatiile sunt aproximativ la fel. Pretul final al telefonului ar putea fi insa de 80-90 de dolari pentru ca singura diferenta este procesorul.

Modelele Xiaomi pot fi comandate si de la Emag. Petru moment la ei se gasesc modelele Mi3 si Redmi 1S.

s-ar putea sa-ti placa