Acasa Telefoane Xiaomi va dezvalui doua terminale maine, unul avand Snapdragon 810

Xiaomi va dezvalui doua terminale maine, unul avand Snapdragon 810

by Dragos Schiopu

Xiaomi va dezvalui doua terminale, maine, in data de 15 ianurie. Unul dintre terminale vine cu cel mai puternic procesor de la Qualcomm si anume Spandragon 810 care ar trebui sa fie si in 2015 cel mai puternic procesor mobil. Arhitectura sa pe 64 de biti, dar si eficienta in multitasking se va vedea in viitorul Xiaomi cu MIUI OS, foarte bine optimizat de chinezi.

Xiaomi-qualcomm

Xiaomi este o companie din China, fiind numarul trei in lume la vanzarile de telefoane mobile dupa Apple si Samsung. Numarul record de telefoane vandute se datoreaza pretului mic si al performantei foarte bune.

Maine, mai exact in data de 15 ianuarie, Xiaomi va prezenta doua telefoane. Numele lor nu se cunoaste, dar unul dintre ele ar putea fi chiar Xiaomi Mi5, despre care se credea ca va veni cu Snapdragon 805 sau 810. Se pare ca ultima informatie dezvaluie puternicul Snapdragon 810 si ma bucur sa aflu ca nu este vorba despre un 805 care are 2,7 Ghz si se incinge foarte tare pe langa un procesor de 64 biti. Avantajele sunt nenumarate daca as compara un 805 cu un 810.

Cu alte cuvinte, maine ar trebui sa vedem Xiaomi Mi5. Al doilea terminal va avea Snpdragon 801 si ar putea fi un Redmi Note 2. Este interesant daca vom vedea din nou 801 pe un terminal, avand in vedere ca un procesor mediu de la MediaTek pe 64 de biti ar fi fost o alegere mai buna.

s-ar putea sa-ti placa