Acasa Telefoane Xiaomi Mi4c este disponibil la nivel international

Xiaomi Mi4c este disponibil la nivel international

by Dragos Schiopu

Xiaomi este unul dintre cei mai buni producatori de telefoane mobile avand o game completa de terminale. Desi numarul lor nu este atat de mare, producatorul chinez reuseste sa introduca niste terminale pentru orice categorie de utilizator. Acesta este un avantaj foarte mare, insa pretul si calitatea produselor este atuul care a reusit sa ridice Xiaomi din ce in ce mai mult in ultimi ani. Xiaomi Mi4c este un smartphone mid range spre high end. Versiunea standard difera de cea premium, prin capacitatea memoriei RAM si a cea ROM, dar nu exista si alte diferente intre cele doua modele.

Xiaomi mi4c 16gb

 

Xiaomi Mi4c este una dintre cele mai bune alegeri, deoarece are un design foarte reusit si o performanta foarte buna. Desi multi vor spune ca Snapdragon 808 nu este un procesor high end, eu voi incadra modelul cu 2GB de RAM in categoria mid range, si cel de 3GB in categoria high end. Sa nu uitam ca si LG G4 are acelasi procesor si este un flagship, deci un smartphone de top. Prin urmare, eu consider SD808 un procesor de top, pentru ca ofera o performanta foarte buna in multitasking si in jocuri.

Ecranul acestui telefon are 5 inci si vine cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Pentru un model atat de performant, rezolutia FHD este optima. De asemenea, compania chinezeasca se lauda ca acest model este cu 10% mai eficient energetic decat vechiul ecran de pe Mi4.

Hardware-ul difera doar la memoria RAM si cea ROM. Astfel, modelul de 16GB are 2GB de RAM, iar cel de 32GB are 3GB de memorie RAM. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 808 care este un procesor cu sase nuclee, iar chipsetul grafic este Adreno 418.

Camera principala are 13MP, iar cea secundara 5MP. Combinatia dintre cele doua camere face din Xiaomi Mi4c o alegere foarte buna. Telefonul nu este performant doar pe partea de procesare, ci ofera si poza foarte bune.

Autonomia este si ea foarte buna. Acest device ofera 3080mAh care asigura doua zile de functionalitate.

Modelul de 16GB + 2GB costa 240 de dolari, iar cel de 32GB + 3GB costa 276 de dolari. Eu as alege modelul de 32GB, deoarece telefonul nu suporta card de memorie.

s-ar putea sa-ti placa