Acasa Telefoane Avem un cupon cu care puteti cumpara DOOGEE HOMTOM HT6 la 120$

Avem un cupon cu care puteti cumpara DOOGEE HOMTOM HT6 la 120$

by Dragos Schiopu

Poate ca nu ati mai auzit pana acum de telefonul DOOGEE HOMTOM HT6, insa nici nu prea este nevoie deoarece vi-l voi prezenta chiar eu in randurile urmatoare.

DOOGEE HOMTOM HT6 este un telefon aparent anonim, nu neg asta, insa in ciuda acestui fapt, dispune de niste specificatii cu adevarat atragatoare, mai ales la pretul pentru care poate fi achizitionat.

Vorbim asadar despre un telefon cu un ecran mare de 5.5 inch dotat cu sistemul de operare Android 5.1. Poate fi numit deci un Phablet, iar pe langa detaliile oferite pana acum putem adauga si faptul ca dispune de tehnologia 4G, motiv pentru care internetul va zbura atunci cand ne vom conecta.

In spatele carcasei cu un design foarte placut se ascunde un procesor MTK6735 64bit Quad Core ce ruleaza la o frecventa de 1.0GHz care impreuna cu memoria RAM ajuta telefonul sa raspunda tuturor comenzilor fara pic de intarziere. De asemenea nici nu se mai pune problema in legatura cu faptul ca jocurile vor merge aproape ca pe un calculator de gaming iar daca tot am deschis subiectul memorii, atunci ar trebui mentionata si memoria interna de 16 GB.

DOOGEE HOMTOM HT6 1

Camerele foto nu sunt nici ele mai prejos. DOOGEE HOMTOM HT6 are in dotare o camera foto principala de 13MP si una frontala de 5MP.

Printre altele trebuie sa mai zicem si faptul ca vorbim despre un telefon cu dual sim care dispune de o autonomie pe care mai rar o vezi pe la telefoanele inteligente. Asta deoarece bateria are o capacitate de 6250mAh si poate fi incarcata pana la 75% in doar 30 de minute. Eh, ce spuneti despre asta? Eu unul cred ca o fi super tare sa ai un astfel de telefon.

Si totusi unul dintre cele mai atragatoare aspecte ale acestui telefon este pretul sau de pe EverBuying.Net. Acesta costa aproximativ 140 de dolari insa noi va oferim un voucher care reduce acest pret cu 20 de dolari, ceea ce cred eu ca e mai mult decat o reducere binevenita. Codul de reducere este: EBHT6 si poate fi folosit doar pe platforma EverBuying.Net si doar pentru a achizitiona telefonul DOOGEE HOMTOM HT6. Spor la cumparaturi!

DOOGEE HOMTOM HT6

s-ar putea sa-ti placa