Acasa Telefoane XIAOMI Mi4C, disponibil pe EverBuying la un pret foarte atractiv

XIAOMI Mi4C, disponibil pe EverBuying la un pret foarte atractiv

by Dragos Schiopu

Atunci cand vorbim despre telefoanele din China, nu avem cum sa nu vorbim si despre telefoanele celor de la Xiaomi care in ultimul timp au devenit din ce in ce mai populare. Un bun exemplu este telefonul XIAOMI Mi4 care a fost primit foarte bine de catre iubitorii de telefoane inteligente, un motiv numai bun pentru ca XIAOMI sa lanseze un nou model: XIAOMI Mi4C, model ce este disponibil acum pe EverBuying.

Telefonul este disponibil in doua variante: una cu 32 GB memorie interna si unul care are spatiul de stocare redus la jumatate, adica la 16GB. Despre fiecare in parte vom vorbi in randurile urmatoare.

XIAOMI Mi4C cu memorie interna de 32GB este disponibil la precomanda

Dupa cum ziceam si mai sus, XIAOMI MI4C in varianta de 32GB poate fi precomandat incepand de azi de pe EverBuying.Net. Pretul de precomanda al acestuia este de 289 de dolari iar transportul este gratuit, indiferent de locul de unde il cumparam.

In ceea ce priveste specificatiile acestui telefon, XIAOMI MI4C se prezinta foarte bine. Incepem cu memoria interna de 32GB care ne permite stocarea unui numar mare de fisiere si aplicatii. Daca tot am deschis capitolul memorii, trebuie sa mentionam si faptul ca modelul Mi4C este dotat cu o memorie RAM de 3GB care, pentru o functionare cat mai rapida a telefonului, este sustinuta de un procesor foarte puternic Qualcomm Snapdragon 808 64bit Hexa Core 1.8GHz. Astfel de procesoare intalnim numai pe la telefoanele de top.

XIAOMI Mi4C 32GB

Camerele foto sunt de 13 MP, cea principala, si de 5 MP cea frontala. Sistemul de operare este Android 5.1 iar telefonul mai dispune de un numar mare de senzori precum si de tehnologia 4G. De asemenea vorbim despre un telefon cu dual sim.

Xiaomi Mi4C cu memorie interna de 16 GB

Modelul de 16 GB nu este cu mult inferior celui de 32GB. Pe langa diferenta de spatiu de stocare, acesta are doar 2 GB memorie RAM. In rest, dispune de aceleasi specificatii pe care le-am prezentat mai sus. Exista desigur si o diferenta la capitolul pret, Xiaomi Mi4C de 16 GB fiind deja disponibil in magazin pentru pretul de 243 de dolari, ceva mai putin decat varianta de 32GB. Dispune insa de avantajul ca poate fi achizitionat pe loc, fara precomanda.

Xiaomi mi4c 16gb

s-ar putea sa-ti placa