Acasa Telefoane Au aparut primele informatii despre LG G4 Pro

Au aparut primele informatii despre LG G4 Pro

by Dragos Schiopu

G4 Pro este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate telefoane ale companiei ce urmeaza a fi lansat in acest an. Astfel faptul ca au aparut noi informatii despre acest telefon nu poate fi decat o veste buna pentru cei care sunt interesati de noul telefon marca LG.

Este drept ca nu prea mai avem ocazia sa vedem prea multe lansari de telefoane LG, insa si atunci cand vedem una, aceasta nu ne dezamageste. Cu siguranta la fel va fi si in cazul telefonului LG G4 Pro care se anunta a fi un telefon foarte bun, o adevarata alternativa pentru cei care nu isi doresc numaidecat un telefon de la Samsung sau Apple.

LG G5 Pro va fi dotat cu un ecran mare, de 5.7 inch cu rezolutii 2K, si va fi totodata foarte puternic. Asta deoarece sub carcasa ascunde o platforma Snapdragon 808 de 1.8 GHz, o memorie RAM la fel cum are si laptopul meu, adica de 4GB si niste camere foto care vor obtine niste fotografii superbe, de 16MP cea principala si de 5MP cea frontala.

In ceea ce priveste sistemul de operare, LG G4 PRO va veni cu Android Lollipop 5.1.1. Exista chiar si informatii legate de data de lansare a acestuia care se presupune a fi pe 10 octombrie.

Trebuie de asemenea sa mentionez faptul ca nu sunt doar simple zvonuri ci chiar informatii oficiale. Spun asta deoarece informatiile au aparut in programul GFX Bench.

lg g4 pro

s-ar putea sa-ti placa