Acasa Telefoane Xiaomi Mi4

Xiaomi Mi4

by Dragos Schiopu

Xiaomi Mi4 este un telefon care vine cu o constructie metalica, mai exact carcasa este din otel inoxidabil. Hardware-ul de care dispune Xiaomi este de top, avand cel mai rapid procesor de la Qualcomm si memoria maxima de RAM.

Xiaomi Mi4

Xiaomi impresioneaza din nou cu un model de top care este mult mai reusit decat OnePlus One din toate punctele de vedere. Constructia din otel inoxidabil il face sa fie cel mai bun telefon de pe piata. Nici nu se compara cu Samsung Galaxy S5, iar un telefon care ar putea sa fie la fel de reusit este LG G3, dar acest G3 are doar un display superior, nimic mai mult. Xiaomi Mi4 are un hardware de top cu procesor quad core din ultima generatie de la Qualcomm. Astfel, modelul de top al chinezilor are un design impresionant, un hardware puternic si o baterie foarte buna.

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 801 de 2,5 Ghz alaturi de 3GB de RAM. Chipsetul grafic este un Adreno 330, cel mai rapid de pe piata. Memoria interna va avea 16GB sau 64GB in functie de alegerea utilizatorului. Versiunea de 16GB va costa 320 de dolari, iar cea de 64GB va costa 400 de dolari.

Display-ul are 5 inci si este full HD, fiind fabricat de Sharp. Camera foto principala va avea 13MP, iar cea secundara 8MP. De remarcat este ca Xiaomi a realizat un telefon cu o camera frontala foarte buna, ideala pentru cei pasionati de selfie. Design-ul este foarte reusit, iar Xiaomi tine sa reaminteasca procesul complicat de realizare a carcasei din otel inoxidabil. Modelul se va putea comanda de pe site-ul Xiaomi incepand cu 16 august.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rbA4RFobaWE]

s-ar putea sa-ti placa