Acasa Tehnologie www.fbpurity.com – personalizeaza-ti contul de Facebook

www.fbpurity.com – personalizeaza-ti contul de Facebook

by Dragos Schiopu

www.fbpurity.com este un plugin sau o extensie de browser care te ajuta sa iti personalizezi contul de Facebook, sa alegi ce vrei sa vezi in News Feed si multe altele pentru o experienta imbunatatita pe reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg. Este gratuit si functioneaza pe Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera si Maxthon. Nu poate fi folosit pe Internet Explorer, probabil din cauza ca este un browser din ce in ce mai putin folosit. Il poti folosi doar pe PC nu si pe telefon sau tableta. Cu toate astea, producatorul are in plan ca la un moment dat sa lanseze si versiuni ale fbpurity pentru Android si IOS.

facebook

F.B. Purity te ajuta sa ascunzi Suggested Posts / Related Posts / Sponsored Posts / Sponsored Stories / Upcoming Events / Games your Friends are playing / Games You May Like / Similar To / Related Articles / More Like / More From / Trending Topics etc.

Stii videoclipurile alea stupide care ruleaza in mod automat in news feed? A trebuit sa dau unfollow unei colege de munca deoarece postase un clip cu o tipa ce nastea in masina intr-un mod absolut gretos, si videoclipul rula automat de fiecare data cand dadeam un refresh in news feed. Daca as fi avut FBP, as fi putut sa ii urmaresc activitatile linistita.

Tot cu FBP poti fi notificat cand un prieten de pe Facebook te sterge din lista lui (multe persoane vor gasi interesanta functia asta!), poti seta un filtru de cuvinte cheie si toate postarile care il contin nu iti vor mai aparea in News Feed (oameni buni, terminati cu circul si politica de pe Facebook, deja exagerati!), poti sa ascunzi Facebook Ticker (feed-ul de stiri de deasupra chat-ului) si multe altele pe care le descoperi aici.

Instalarea o faceti de aici, cu incredere, am testat personal si nu e niciun pericol pentru contul vostru sau pentru PC.

s-ar putea sa-ti placa