Acasa Diverse Windows 10 va fi lansat in iulie

Windows 10 va fi lansat in iulie

by Dragos Schiopu

Zilele pana cand noul sistem de operare al celor de la Microsoft va fi lansat sunt din ce in ce mai putine iar utilizatorii devin deja nerabdatori. Dupa ce am primit tot mai multe versiuni Tehnical Preview, se pare ca in curand vom putea instala versiunea finala a lui Windows 10. Astfel nu mai avem decat de asteptat o luna, exceptand zilele ramase din luna aprilie, pana cand Windows 10 va fi lansat.

Faptul ca Windows 10 va fi lansat in luna iulie a acestui este sustinut de catre declaratia CEO-ului AMD Lisa Su care a declarat acest lucru in timpul unei conferinte. Sansa ca aceasta sa aiba dreptate este destul de mare deoarece stim deja ca Windows 10 va fi lansat in vara in 190 de tari si va fi disponibil in 111 limbi.

In curand insa va avea loc si o conferinta la care vor participa oficialii Microsoft asa ca ne asteptam ca in intermediul acesteia sa fie dezvaluita data exacta de lansare a lui Windows 10 precum si numele oficial al browserului Spartan, browser care este probabil la fel de asteptat precum sistemul de operare.

Totusi nu ar fi prea mare mirarea daca lansarea ar avea loc chiar mai devreme de luna iulie deoarece cand in cazul celor de la Microsoft totul este posibil.

windows10-logo

s-ar putea sa-ti placa