Acasa Portabile Update pentru Android Wear care aduce noi imbunatatiri

Update pentru Android Wear care aduce noi imbunatatiri

by Dragos Schiopu

Posesorii de un ceas Android Wear vor primi un update care aduce o multime de imbunatatiri. Google a anuntat astazi un nou update pentru Android Wear care promite un mod de utilizare mai usor pentru un ceas Android Wear.

Android Wear 5.1 aduce un nou lansator, suport pentru Wi-fi, gesturi si multe alte imbunatatiri. Majoritatea ceasurilor Android Wear folosesc un procesor Snapdragon 400, acest procesor dispune si de tehnologia wi-fi. Tehnologia wi-fi va fi activata cu ajutorul acestei noi actualizari de software. Acest lucru va permite folosirea ceasului Android Wear pentru a trimite mesaje si a primi notificari chiar daca telefonul nu este in raza de actiune a tehnologiei Bluetooth a ceasului, cu ajutorul tehnologiei wi-fi. Ceasul va salva toate conexiunile wi-fi si va permite conectarea la acestea dar daca vreti sa va conectati la o retea noua va trebui sa o faceti cu ajutorul telefonului.

Cu aceasta actualizare veti putea accesa mai rapid aplicatiile si contactele dar daca nu va descurcati cu lansatorul nou , care il aduce acesta noua actualizare, si acesta va cauzeaza probleme in accesarea notificarilor, deschiderea aplicatiilor sau in trimiterea unui mesaj,  se recomanda comanda vocala. Dar cu aceasta actualizare lista de aplicatii nu mai este disponibila intr-un meniu greu de accesat, aceasta este disponibila in meniul in care este disponibila ora astfel veti putea accesa mai rapid aplicatiile si contactele.

alwayson_500

O alta imbunatatire importanta este pentru modulul de navigatie si tastatura. Trimiterea de emoji a fost simplicata si se pot trimite doar cu desenarea lor pe ecran. O alta imbunatatire permite utilizatorului sa afiseze orice aplicatie pe ecran in locul ceasului, astfel veti putea sa fiti atenti la lista de cumparaturi sau sa aveti sub control navigarea traseului planificat cu ajutorul hartii.

apps_people_actions_250x250-4quick2_emoji_reply_blog

Google a precizat ca acest nou update va veni in urmatoarele saptamani pe toate ceasurile Android Wear, dar primul ceas care va primi actualizarea va fi LG Watch Urbane.

s-ar putea sa-ti placa