Acasa Tehnologie WhatsApp testeaza o noua functie ce permite transferul de bani intre utilizatori

WhatsApp testeaza o noua functie ce permite transferul de bani intre utilizatori

by Dragos Schiopu
whatsapp

Se pare ca in perioada imediat urmatoare cei de la WhatsApp se pregasesc sa testeze una dintre cele mai importante functii pentru intregul mapamond pe care o avea aceasta aplicatie de mesagerie. Pe scurt, functia se bazeaza pe posibilitatea transferului de bani intre utilizatorii acestei aplicatii.

Toate testele ce s-au realizat in SUA par a fi de succes, de aceea cei de la WhatsApp s-au hotarat sa testeze aceeasi aplicatie si in Marea Britanie, Polonia si in continuare in SUA. Daca toate aceste teste vor fi de succes, atunci cei de la WhatsApp se gandesc sa largeasca testarea acesteia pentru mai multe tari de pe intregul glob.

Principiul de functionalitate al acestei functii pe care cei de la WhatsApp il testeaza este exact acelasi pe care il au cei de la Facebook prin Messenger.  Se pare ca tot ce va fi necesar sa realizeze utilizatorii de WhatsApp ar fi sa selecteze sumele de bani dorite, iar partajarea se va face printr-un simplu mesaj, astfel ca mai intai de toate trebuiesc inregistrate cartile de credit pentru ca viitoarele tranzactii sa devina un succes.

s-ar putea sa-ti placa