Acasa Jocuri Warcraft 3 disponibil de acum si in Starcraft 2

Warcraft 3 disponibil de acum si in Starcraft 2

by Dragos Schiopu

www

Majoritatea pasionatilor jocurilor de strategie stiu ce inseamna Warcraft 3 atat pentru vechile generatii cat si pentru dezvoltarea unor astfel de jocuri. Se pare ca de data aceasta cativa dezvoltatori au creat un mod cu ajutorul caruia vom putea juca Warcraft 3 direct in Startcraft 2 fara nici-un fel de problema. Noul mod aduce si o noua poveste pentru Warcraft 3, aduce continuarea povestii, cat si o grafica moderna, o grafica care cu siguranta va fi indragita de toti pasionatii de gaming si nu numai.

Dupa nici o luna de cand cei de la Blizzard au publicat modelele 3D folosite in Warcraft 3, dezvoltatorii au si inceput sa dea drumu unui mod pentru Starcraft 2. Dezvoltatorii au reusit sa readuca jocul la viata, sa recreeze ceea ce Blizzard nu a reusit sa faca in acesti ani. Rezultatul reusit de dezvoltatori in privinta noului mod este suprinzator de bun, intrucat are elemente de grafica mult mai bune fata de cea a originalului Warcraft 3, cat si o metodica de joc destul de interesanta.

Poate ca la prima impresie jocul pare a fi precum cel original, Warcraft: Armies Of Zeroth, insa elementele 3D sunt mult mai bine pronuntate si texturate, iar modelele mai mici sunt mai putin pixelate, dandu-le o forma cat mai aproape de cea reala. Diferentele in comparatie cu titlul lansat in urma cu mai bine de 10 ani sunt remarcabile si demne de apreciat, cu siguranta multi pasionati ai acestui tip de joc sunt extrem de incantati de noua dezvoltare, sunt incantati ca in sfarsit pot sa joace din nou Warcraft 3 sub o alta forma, mult mai atractiva si mai inteligenta.

Momentan modul nu este disponibil in varianta finala, insa in stadiul in care se afla acum ar trebui sa va potoleasca setea de RTS-uri de buna calitate, pana la o ipotetica lansare a lui Warcraft 4. Cu toate ca Warcraft 4 a fost deja confirmat de catre cei de la Blizzard, nu se stie insa gradul de dezvoltare la care s-a ajuns, nu se stie nici macar o data sigura de lansare.

s-ar putea sa-ti placa