Acasa Jocuri Battlefield Hardline va arata mai bine pe Sony PS4 decat pe Xbox One

Battlefield Hardline va arata mai bine pe Sony PS4 decat pe Xbox One

by Dragos Schiopu

bb

Cu toate ca majoritatea specificatiilor a celor doua console de gaming sunt relativ asemanatoare se pare ca de data aceasta noul Battlefield Hardline va arata de doua ori mai bine pe Sony Play Station 4 in comparatie cu versiunea pentru Xbox One. Inca de cand s-a lansat si s-a prezentat consola Sony Play Station 4 fanii au stiut ca majoritatea jocurilor vor arata mult mai bine pe ea in comparatie cu consola celor de la Microsoft. Consolele fiind egale la specificatii, problema celor de la Microsoft vine din alta parte, mai exact senzorul Kinect care are un consum destul de ridicat in ceea ce priveste partea hardware. Tot mai multe jocuri pot demonstra acest lucru, facand o comparatie intre cele doua console.

Cei de la Visceral Game, producatorii noului Battlefield Hardline, au confirmat ca intregul lor joc are o grafica de invidiat, chiar daca pe Xbox One are cateva mici probleme din acest punct de vedere. Cu toate ca jocul va fi capabil sa ruleze la o viteza de 60fps atat pe Xbox One cat si pe Play Station 4, nivelul de detalii este complet diferit. Noul joc a celor de la Visceral Game este capabil sa ruleze la o rezolutie de 720p pe console celor de la Microsoft si 900p pe Play Station 4. Conform dezvoltatorilor diferenta de detalii este destul de greu de observat cu ochiul liber.

Conform ultimului comunicat a celor de la Play Station 4, Battlefield Hardline va fi capabil sa ruleze la o rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda, in timp ce Xbox One va ramane la aceeasi rezolutie si calitate a imaginii. Desigur, experienta de gaming va fi la fel de fluida si constanta pe ambele console de gaming, insa cei de la Sony au reusit sa aduca o calitate mult mai buna pe un dispozitiv cu specificatii relativ egale cu cele a consolei de la Microsoft, astfel dovedindu-le fanilor ca isi dau tot mai mult interesul.

s-ar putea sa-ti placa