Acasa Jocuri Street Fighter V a primit o noua data de lansare!

Street Fighter V a primit o noua data de lansare!

by Dragos Schiopu

st

Majoritatea gamerilor si pasionatilor sunt nerabdatori sa vada noul Street Fighter V, insa conform producatorilor jocul va fi disponibil abia in primavara anului 2016. Indragitii jocurilor cu bataie sunt nerabdatori sa vada evolutia jocului celor de la Capcom Unity, sa vada evolutia atat din punct de vedere a gameplay-ului cat si a graficii. Compania producatoare a postat pe blog acum cateva zile un mic spoiler cu privire la viitoarea lansare a noului lor joc, insa majoritatea fanilor au fost dezamagiti din cauza timpului mult prea lung de asteptare.
Street Fighter 4 a avut parte de unele dintre cele mai colosale vanzari din ultimii ani, cat si review-uri pozitive pentru toate platformele pe care a ajuns. In comparatie cu Street Fighter4 viitorul joc va fi de doua ori mai bun atat din punct de vedere grafic cat si din punct de vedere a experientei unice de joc.

„Toata lumea este entuziasmata in legatura cu Street Fighter V ce urmeaza sa se lanseze pe PS4 si PC in primavara viitoare.” au relatat cei de la Capcom Unity in urma materialelor promotionale ce urmau sa ajunga in Boston la conferinta PAX East 2015.

Cu toate ca recent s-a lansat si un nou trailer cu privire la noul Street Fighter V, gamerii nu au primit nici-un fel de imformatie cu privire la data oficiala in care va fi lansat. Unul dintre oficialii companiei a afirmat ca jocul va trebui sa apara in primavara lui 2016, dar sunt posibile si amanari.

Este pentru prima data cand cei de la Capcom aleg sa lanseze Street Fighter V exclusiv pentru PlayStation 4 si PC. Inainte ca jocul sa fie lansat, compania il va oferi in stadiul de beta, intocmai pentru ca anumite buguri sa fie rezolvate si toti jucatorii sa fie multumiti.

Pana cand cei de la Capcom vor reusi sa finiseze suficient de bine noul joc, vor mai trece cateva luni, insa pana atunci putem sa jucam in continuare Street Fighter 4 si sa facem asteptarea mult mai usoara.

https://www.youtube.com/watch?v=lhjOlfsuVy4

s-ar putea sa-ti placa