Acasa Diverse Vrei sa inveti cum poti optimiza actiunile de marketing ? Acum ai ocazia!

Vrei sa inveti cum poti optimiza actiunile de marketing ? Acum ai ocazia!

by Dragos Schiopu

Joi, 10 aprilie, Mobile Marketing Forum aduce sub umbrela sa trei evenimente importante pentru cei care vor sa isi optimizeze actiunile de marketing si pentru cei care vor sa dezvolte aplicatii mobile: Mobile Marketing Forum, Mobile Apps Meetup si Mobile Awards. Evenimentul va avea loc la Howard Johnson Hotel din Bucuresti si este cel mai important eveniment de promovare si crestere a vanzarilor in mediul mobil.

Ce pot invata?

La acest eveniment special, ajuns la a saptea editie, poti descoperi care sunt cele mai eficiente strategii pentru campaniile de mobile marketing, sectoarele care au cele mai mari sanse sa dezvolte servicii mobile,  tendintele momentului si oportunitatile pietei locale si internationale, perspectivele platilor prin telefonul mobil in Romania ,dar poti de asemenea dezbate  impactul retelelor sociale in mediul mobil si ce tendinte noi apar.

Cum pot ajunge acolo?

Acum vine partea intersanta: site-ul digipedia are onoarea de a oferi 5 invitatii la acest eveniment oamenilor din companii care vor sa fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing si development la ora actuala.

Pentru a primi o invitatie poti solicita una pe e-mail la office@evensys.ro , alegerea facandu-se dupa clasicul „primul venit, primul servit”, mentionand la subiect „Invitatie Digipedia „, alaturi de datele personale de contact si numele companiei.

In imaginile de mai jos puteti observa imagini de la editiile anterioare ale evenimentului:

 

s-ar putea sa-ti placa