Acasa Diverse Yahoo anunta lansarea unui nou update pentru Messenger

Yahoo anunta lansarea unui nou update pentru Messenger

by Dragos Schiopu

Yahoo Messenger anunta ca va lansa un nou patch pentru software-ul lor, care va contine criptarea datelor.

Dupa cum bine stiti, Romania este una dintre cele mai mari tari in care se foloseste Messenger. Se pare ca tehnologia inclusa de acestia ii tine tot mai aproape pe romani, oferindu-le mereu cate un update cu o interfata placuta si securitate mai puternica. Anuntul precum ca Messenger va primi un nou update a fost trimis public pe internet de catre Alex Stamos, fost veteran si actualmente CISO (chief information security officer).

In ultimii ani, Yahoo a avut parte numai de scandaluri din cauza securitatii si necriptarii datelor care se trimit pe interfata lor, astazi luand masuri pentru rezolvarea acestora. Yahoo Messenger si ICQ au ajuns sa fie ultimele servicii de mesagerie virtuala care securizau instantaneu mesajele si fisierele primite sau trimise.

In ultima perioada, Yahoo a imbunatatit serviciile, Yahoo e-mail primind protocolul https, iar traficul dintre utilizator si server fiind din ce in ce mai criptat. Nu cred ca Yahoo este o problema pentru internet, dar e bine pentru fiecare companie sa aiba securitatea cat mai buna si sa ofere utilizatorilor o experienta cat mai sigura si placuta.

Alex Stamos mai scrie ca in momentul in care Yahoo va primi o cerere de urmarire, se vor conforma si vor oferi autoritatilor toate informatiile de care au nevoie pentru gasirea acestuia.

s-ar putea sa-ti placa