Acasa Tehnologie Voyo

Voyo

by Dragos Schiopu

ProTV a lansat un site de Video On Demand (VOD) numit Voyo.

Voyo este un serviciu care permite utilizatorilor sa acceseze diverse tipuri de continut video online. Voyo ofera o serie de titluri de filme, emisiuni informative, seriale si continut sportive. Te poti bucura de nenumarate seriale internationale, seriale romanesti in avans fara de difuzarea la TV si multe altele, toate la un click departare, prin intermediul computerului tau.

Tot continutul cu plata din Voyo.ro are pretul listat, iar toate tarifele includ TVA. Acele titluri cu pret 0.00 Euro sunt disponibile spre vizionare doar prin inregistrare, iar programele video care costa mai mult pot fi platite prin intermediul sistemului de incarcare cu credit via SMS sau Card.

Din filmele/documentarele disponibile pe site vreau să amintesc: România, te iubesc! (free), Băieți buni (0.30€/episod), Iubire și onoare (0.50€/episod), Anticamera (0.30€/episod), Moștenirea (0.50€/episod), King’s Speech (2.50€), Machete (2.00€), Le concert (2.50€). Oferta e cam sărăcăcioasă.

Ce nu îmi place:

  • reclame, reclame și iar reclame, peste tot
  • nu au diacritice!!!
  • ar fi fost ok dacă primul episod din fiecare serial era free, să poată vedea oricine despre ce este vorba în serial
  • pagina SERIALE e prost concepută, ar fi trebuit întâi afișate filmele seriale, apoi când se dă click pe acestea să apară o listă cu episoadele
  • seriale din afară pe când?

s-ar putea sa-ti placa

0 comentariu

Kriogen 02-08-2011 - 11:36

S-au trezit si ei…din pacate ii bate vplay.ro la curu gol 🙂

DevHell 02-08-2011 - 13:09

Da, dar ei măcar stau bine din punct de vedere legal. Au numai seriale făcute de ei și filme distribuite în RO de MediaPro.