Acasa Telefoane Vom avea anul acesta telefon dual-sistem de la Huawei?

Vom avea anul acesta telefon dual-sistem de la Huawei?

by Dragos Schiopu

87508_1Huawei au aratat in nenumarate randuri ca sunt in relatii de prietenie cu Windows Phone, dar au declarat ca obiectivul lor principal este acela de a dezvolta cat mai multe dispozitive care utilizeaza sistemul de operare Android, nu Windows Phone.

Directorul de marketing al celor de la Huawei a declarat ca totusi vor mai dezvolta telefoane avand la baza sistemul celor de la Windows, acest lucru venind imediat dupa lansarea telefonului Ascend W1 de anul trecut. Chiar daca si-au luat acest angajament, prioritatea lor este cu totul si cu totul alta. „Comparativ cu Android, prioritatea pentru Windows Phone este mult mai mica, dar este inca una dintre alegerile noastre ca si sistem de operare”, a declarat Yang, directorul de marketing de la Huawei.

Totodata, Yang a mai spus ca au deja o echipa care se ocupa cu conceperea unui telefon dual-sistem bazat pe Android si Windows Phone, telefon care s-ar putea sa ajunga pentru prima data pe meleagurile din SUA, urmand ca mai apoi sa apara si in Europa. Acest lucru va insemna un lucru cert pentru Huawei, vor putea sa trimita acest telefon inteligent pentru o gama mult mai larga de clienti.

Tot Yang a mai spus ca viitoarele telefoane cu dual-sistem sunt foarte potrivite pentru persoanele care sunt nedumerite in legatura cu sistemul de operare pe care sa il opteze pe smartphone, asa ca aceasta facilitate ii va ajuta foarte mult intr-o asemenea decizie.

Daca stam sa ne luam dupa zvonuri, un asemenea telefon s-ar putea sa fie lansat undeva la inceputul trimestrului trei din acest an, dar acest aspect ramane de vazut. Au toate sansele, in octombrie anul trecut cei de la Huawei au fost pe pozitia a treia ca si furnizori de telefoane inteligente dupa Samsung si Apple, fiind chiar peste companii ca LG sau Lenovo.

s-ar putea sa-ti placa