Acasa Tehnologie Razer aduce noi modele din seria Blade

Razer aduce noi modele din seria Blade

by Dragos Schiopu

Cand vrem sa ne cumparam un laptop de gaming imediat ne gandim la Razer, Alienware si Asus seria Republic of Gamers. Indiferent de ce alegem stim ca aceste laptop-uri merita fiecare banut.

razer blade 8

Razer introduce noile laptop-uri echipate cu nVidia Maxwell sau GeForce Seria 800. nVidia se lauda ca noile solutii pentru laptop-uri permite perfomante foarte bune chiar si pentru device-urile foarte subtiri. Aceste procesoare grafice permit laptop-urilor subtiri sa ruleze cele mai noi jocuri.

Pe langa performanta foarte buna in jocuri, noua serie de placi video de la nVidia are o autonomie mult mai buna (cel putin asa spune producatorul). Mai exact, nVidia spune ca majoritatea laptop-urilor nu rezista mai mult de 50-60 de minute (depinde de joc), iar noua generatie de placi grafice Maxwell reuseste sa dubleze acest numar.

Un laptop de gaming nu este foarte ieftin si asta stie toata lumea. Daca ne dorim un laptop Razer trebuie sa platim in jur de 2.200 de dolari. Dar de unde acest pret? In nici un caz profitul producatorului nu este foarte mare. Laptop-urile de gaming vin cu SSD-uri, multa memorie RAM, procesoare CPU foarte puternice (seria i7 de la Intel) si GPU foarte puternic, astfel pretul este justificat. Sa nu uitat si de calitatea materialelor folosite.

 

s-ar putea sa-ti placa