Acasa Jocuri Viziteaza orase reale prin intermediul jocurilor!

Viziteaza orase reale prin intermediul jocurilor!

by Dragos Schiopu

Jocurile video arata deseori scene sangeroase din masacre agresive, masini de curse pe piste profesionale si instalatori ca cei din desene animate sarind de pe platforme. Totusi, in anumite cazuri, jocurile iau loc in orase reale precum New York si Seattle. Pentru ca noile sisteme de console Sony PlayStation 4 si Microsoft Xbox One tin la o fidelitate absoluta cand vine vorba de grafica, poti vizita aceste orase intr-un mediu virtual si sa crezi ca esti cu adevarat acolo.
Aici sunt 5 exemple din astfel de jocuri:

1. ”inFAMOUS Second Son”, Seattle

gumwallreal

Fiind una dintre reprezentarile cele mai credincioase ale unui oras american intr-un joc, ”inFAMOUS Second Son” iti permite sa mergi prin zona de la malul marii a Seattle-ului, cartierul pietei, si chiar sa admiri privelistea din Space Needle. Daca joci acest joc, disponibil acum pentru PS4, asigura-te ca vanezi prin jurul peretelui de guma, localizat intr-o alee din cartierul pietei. In realitate, peretele de guma are o grosime de cativa centimetri in anumite locuri si este una dintre destinatiile turistice cu cei mai multi germeni.

2. ”Watch Dogs”, Chicago

watchdogrealgame

Amplasat intr-un Chicago futurist, viitorul joc de actiune de la Ubisoft iti ofera destule instrumente de hacker pentru a te infiltra intr-o corporatie ultra-secreta numita Blume. Din fericire, localnicii din Chicago se vor simti ca la ei acasa in acest joc – vei observa repere cum ar fi complexul Marina City ce se afla langa raul Chicago, in apropierea centrului orasului.

3. ”Tom Clancy’s The Division”, New York

thedivisionnewyork

Multe jocuri cu tema militara arata orase reale asa cum prezic ca vor arata in viitor – dupa ce au fost distruse de tancuri si rachete. Acest shooter tactic de la Ubisoft ce va aparea mai tarziu in acest an este hiper-realist: ”Echipa lucreaza la a crea cel mai realist si detaliat New York City ce a fost vreodata reprodus intr-un joc video,” a spus pentru FoxNews.com directorul Ubisoft Ryan Barnard. Dupa cum sustine acesta, au fost facute doar cateva modificari pentru a mentine tonul haotic post-apocaliptic.

4. ”World of Speed”, Moscova

worldofspeed

Fiind una dintre cele mai spectaculoase scene din orice joc recent, reprezentarea aceasta a Pietei Rosii din Moscova pare ultra-realista. De fapt, s-ar putea sa nu realizezi ca imaginea cu umbre mai apasate este de fapt din jocul online ”World of Speed”, iar cea cu mai multi oameni este cea reala. Spre deosebire de unele curse moderne, jocul foloseste strazi modelate dupa locatii din lumea reala din Londra si Monaco.

5. ”Forza 5”, Long Beach

FORZAgamereal

Jocurile cu curse iau loc de obicei doar pe piste profesionale inchise, dar seria ”Forza” incalca aceasta restrictie. In noul update Long Beach din ”Forza 5”, poti merge prin strazile orasului conducand un Jaguar D-Type din 1956, de exemplu. Observati epicul ”pod montagne russe” din joc, localizat aproape de Long Beach Convention Center.

s-ar putea sa-ti placa