Acasa Diverse Videoclipul incredibil ce demonstreaza ca toti oamenii sunt imitatii

Videoclipul incredibil ce demonstreaza ca toti oamenii sunt imitatii

by Dragos Schiopu

Vsauce, popularul grup de canale de Youtube cunoscut pentru producerea de videoclipuri pe variate subiecte stiintifice, jocuri video, tehnologie sau alte teme de interes general, abordeaza un subiect atat de filozofic in ultimul sau videoclip incat vei incepe sa te intrebi care este cu adevarat rolul nostru pe Pamant. Sau, macar, daca este diferit fata de cel al unei pietre oarecare.

vsauseyellow

Incepe cu o discutie despre arta si falsuri si imitatii ale artei, ce reprezinta acestea cu adevarat si ce inseamna a fi original. De asemenea, Michael Stevens, fondatorul canalelor, explica ce sunt de fapt videoclipurile postate online si isi pune intrebarea ”Unde este originalul?”. Acestea deschid o discutie despre cum suntem toti de fapt imitatii. Ce este original? Cine este original? Nimic, demonstreaza Stevens.

Cele 6 canale de Youtube au impreuna, pana in luna aceasta, 11,696,688 de abonati, cel principal avand 7,067,485 dintre ei. Acesta este dedicat unui mix de intrebari filozofice si stiintifice despre univers si ceea ce cuprinde el, inclusiv oamenii. El cerceteaza lucruri precum ,,Este ceva real?”, ,,Daca toti oamenii ar sari deodata? ” sau ,,Cat de mare poate ajunge un om?”. Stevens sustine ca, pentru a oferi informatii reale in videoclipurile sale, se informeaza de pe Wikipedia si din lucrari academice.

,,Audienta lui Vsauce este dovada a cat de dornici sunt oamenii de a invata si cat de entuziasmati sunt sa impartaseasca ceea ce au descoperit. Un subiect mundan naiv poate deveni surprinzator daca privesti atent, citesti mult, si iti lasi curiozitatea sa o ia razna.” declara Michael Stevens.

Si, dupa numarul abonatilor si al vizualizarilor la fiecare videoclip, se pare ca Stevens, care atunci cand nu face videoclipuri lucreaza ca si profesor, are dreptate.

Puteti urmari mai jos videoclipul despre imitatii, numit ”Where is this video?”, iar celelalte pe canalul sau de Youtube, apasand aici.

s-ar putea sa-ti placa