Acasa Tehnologie Viva D8, cadoul lunii ianuarie oferit de Allview pentru romanii iubitori de tehnologie

Viva D8, cadoul lunii ianuarie oferit de Allview pentru romanii iubitori de tehnologie

by Dragos Schiopu

La sfarsitul lunii trecute, mai precis pe data de 30, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat noua tableta Viva D8. Asa cum ne-au obisnuit, cei de la Allview demonstreaza si de aceasta data profesionalism si interes pentru clientii lor, creand o tableta accesibila pentru oricine.

ba5c52ab36

Iti doresti de ceva vreme sa iti cumperi o tableta doar ca nu ai gasit inca una care sa ti se potriveasca? Sau mai neplacut, ai gasit-o, doar ca pretul este mult prea piperat. In ambele cazuri, te afli intr-o situatie neplacuta. Ei bine, afla ca cei de la Allview iti fac o oferta de nerefuzat: noua tableta Viva D8. De ce sa alegi acest device? Simplu: pentru puterea de procesare optima, autonomia mare, conectivitate 3G, GPS si Bluetooth,  Android 4.2. Jelly Bean ca sistem de operare si doua camere foto.

960753ad58

Design-ul tabletei Viva D8 este unul modern, dar nu excesiv de futuristic. Display-ul IPS LCD de 7,9″ ofera o suprafata generoasa de vizualizare, asigurandu-ti in acelasi timp mobilitatea de care ai nevoie.  Datorita acestui display impresionant, ai posibilitatea sa urmaresti filme HD si sa vizualizezi poze la o claritate excelenta.

O noutate este faptul ca tableta Viva D8 este compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View. Lucian Peticila, General Manager Allview, a declarat imediat dupa lansare ca „Noua tableta din gama Viva lansata astazi ofera performanta optima si portabilitate la un pret accesibil. Dotata cu un display de dimensiuni ideale si compatibila cu Smart2View, Viva D8 reprezinta o alegere inspirata”.

bbb1191877

Daca te-ai convins ca tableta Allview Viva D8 este ceea ce iti doresti, o poti achizitiona din magazinele partenere la doar 649 RON. In plus, pentru doar 100 RON poti pleca acasa si cu adaptorul wireless display Smart2View.

s-ar putea sa-ti placa