Acasa Telefoane Viitorul telefon de la Apple va beneficia de NFC

Viitorul telefon de la Apple va beneficia de NFC

by Dragos Schiopu

mastercard-nfc-mobile-payments110321192135

Cu totii stim telefoanele si tabletele de calitate pe care le lanseaza cei de la Apple. Niciodata pana acuma acestia nu au vrut sa demonstreze ca au unele lucruri imprumutate de alte companii. Dar de data aceasta vor accepta sa introduca NFC, intrucat este un serviciu mobil tot mai utilizat de clientii Android.

NFC, daca pana acum nu ati avea placerea sa faceti cunostinta cu el, este un sistem integrat in majoritatea telefoanelor cu Android din ultima vreme, ce ofera oportunitatea de a transmite telefonului informatii de conectare doar printr-0 simpla atingere cu un alt dispozitiv.

Macroumors, in urma unor informatii culese din China, le comunica utilizatorilor ca Apple a ajuns la o intelegere cu China UnionPay(un serviciu de plata a facturilor folosind doar telefonul mobil).

Pe langa toate acestea cei de la Apple vor mai adauga si un nou serviciu pentru magazinul de aplicatii, intrucat utilizatorii s-au plans ca actuala lor versiune nu este complet satisfacatoare pentru cerintele pe care le au.

Telefoanele cu NFC la momentul de fata beneficiaza de o sumedenie de oportunitati, printre care cea in care telefonul devine parte dintr-un alt sistem. Spre exemplu conectarea cu un aparat foto, sau cu un televizor poate fi realizata foarte usor doar prin atingerea telefonului de o anumita suprafata a dispozitivului cu care trebuie sa se conecteze, pentru a transmite informatiile.

In ciuda tuturor eforturilor, daca Apple va integra acest sistem, o parte din utilizatorii de Android care pana acum au asteptat ca cei de la Apple sa preia aceasta functie, se vor transfera catre noul produs.

Probabil in versiunea viitoare pe care o vor lansa dezvoltatorii de la Apple, tehnologia NFC o sa fie o noutate pentru cei care nu au folosit-o pana acum pe un sistem Android, iar piata lor de marketing se va ridica cu mult peste asteptarile competitorilor.

Daca Apple ar apela mai mult la ajutorul altor companii, marja de profit s-ar ridica, iar costurile de productie nu se vor simti.

s-ar putea sa-ti placa