Acasa Diverse Patru noi caracteristici pe care trebuie sa le stiti despre Twitter

Patru noi caracteristici pe care trebuie sa le stiti despre Twitter

by Dragos Schiopu

Twitter devine o retea de socializare tot mai buna pentru oamenii care se plang ca primesc foarte multe mesaje spam, sau mai rau, sunt hartuiti in mediul online. Twitter din punctul meu de vedere a devenit un instrument foarte bun pentru a descoperi lucruri noi, cum am mai spus si in trecut, cele mai noi informatii apar prima data pe Twitter, abia mai apoi pe Facebook.

tweetPe langa aceste lucruri, compania a decis sa adauge noi caracteristiti.

Schimba infatisarea profilului

Twitter a modificat recent designul, acesta semanand foarte mult cu Facebook. In afara de a fi capabil sa schimbi poza de profil, utilizatorii isi pot atribui orice culoare profilului, dar si sa fixeze un tweet daca se doreste ca acesta sa primeasca o atentie superioara.

Blocheaza pe oricine

De aceea multi oameni se simt pe un teren ostil pe Facebook, iar pentru acest lucru Twitter a integrat pe profilul fiecarui utilizator o noua functionalitatea, aceea de mute. Fie ca vorbim despre un prieten, un coleg sau chiar de un membru al familiei, uneori ne simtim jenati sa primim raspunsuri din partea lor. Pentru a scapa de acest lucru tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii dati mute. Functionalitatea aceasta este prezenta si pentru variantele de pe mobil. Marele avantaj este ca utiliatorii cu mute vad mesajele tale, pot raspunde la tweet-uri, pot da retweet, pot chiar sa marcheze si ca favorit un anumit mesaj, insa aceste lucruri nu te afecteaza, nu vor mai aparea pe profilul tau, iar ce este cel mai interesant, respectiva persoana nu isi va da niciodata seama ca este blocata pentru tine.

Stergerea mesajelor directe

Mesajele directe sunt cele private, acestea pot fi trimise intre persoanele care se urmaresc reciproc. Pana nu demult era o problema cu ele, insa acum tot ceea ce trebuie sa faci este sa faci click pe pictograma cosului de gunoi de langa mesajul pe care doriti sa il eliminati si asta este tot. Acest lucru va sterge mesajul atat din Inbox cat si din casuta postala a persoanei cu care ai interactionat.

Descarca datele personale

Twitter ofera acum posibilitatea utilizatorilor sa isi descarce tweet-urile. Acest lucru se realizeaza foarte usor, se intra la meniul Settings si se face click pe Cere arhiva dumneavoastra. Dupa acest lucru veti primi pe e-mail un link care va duce la descarcarea datelor.

s-ar putea sa-ti placa