Acasa Telefoane Viitoarele telefoane Huawei nu vor mai avea serviciile Google

Viitoarele telefoane Huawei nu vor mai avea serviciile Google

by Dragos Schiopu

Deși pare greu de crezut, viitoarele telefoane Huawei nu vor mai beneficia de serviciile Google. Compania riscă să piardă licența pentru folosirea serviciilor de la Google, ceea ce înseamnă că vor putea adăuga doar servicii standard la care nu au voie să aducă nici o modificare. Mai mult decât atât cei de la Qualcomm și Broadcom au oprit colaborarea cu cei de la Huawei, motivele nefiind cunoscute încă. Există însă anumite zvonuri ce spun că aceste decizii au fost luate din cauza războiului politic dintre americani și chinezi, război care de altfel are deja 1 an de când a fost pornit.

Se zvonește totodată că cei de la Huawei au fost avertizați cu privire la aceste modificări, motiv pentru care au apucat să își facă stocuri pentru încă 3 luni. Pentru a fi siguri că pot veni pe piață cu aceeași calitate, Huawei și-a dezvoltat propriul procesor pentru a nu mai beneficia de ajutorul altor companii. Se investesc o grămadă de bani în dezvoltare și se așteaptă o creștere și mai mare față de cea de până acum pentru produsele companiei.

La momentul de față încă se așteaptă informații oficiale din partea chinezilor ținând cont că noile telefoane Honor se vor lansa astăzi. 

s-ar putea sa-ti placa