Acasa Telefoane Video oficial in care apar cateva din caracteristicile lui BlackBerry Priv

Video oficial in care apar cateva din caracteristicile lui BlackBerry Priv

by Dragos Schiopu

BlackBerry Priv este unul dintre cele mai interesante telefoane pe care le-am vazut pana acuma si am fost placut surprins de BlackBerry sa vad ca au lansat un terminal cu sistemul de operare Android. La acest smartphone imi place foarte mult design-ul si faptul ca este subtire daca ne gandim ca are si o tastatura fizica. Un aspect care ma face sa nu il cumpar este display-ul care are o rezolutie de  1440 x 2560 pixeli. Daca ar fi avut o rezolutie Full HD cu siguranta nu renuntam la ideea de a cumpara acest model, care mi se pare cel mai revolutionar telefon.

BlackBerry Priv

Trebuie sa recunosc ca sunt putin subiectiv la acest articol, pentru ca imi place foarte mult acest model. Dupa parerea mea acest telefon este unul dintre cele mai bune. Personal, nu am nevoie de un procesor high end pentru ca este inutil si de peste 3GB de RAM pentru ca in mod normal un telefon are nevoie de 2GB de memorie RAM. BlackBerry Priv este insa un model excelent care imbina un hardware excelent cu un software optimizat de compania canadiana. Nu am fost niciodata fan al acestei firme, dar acest model merita o atentie deosebita.

La capitolul hardware, procesorul Snapdragon 808 se descurca destul de bine. El utilizeaza patru nuclee ARM Cortex A53 si doua nuclee ARM Cortex A57. Combinatia este foarte buna, deoarece ofera o performanta foarte buna in jocuri cu ajutorul nucleelor A57 care au o putere foarte mare de procesare. Singura problema ar fi rezolutia care necesita o putere destul de mare de procesare. Desi Adreno 418 se descurca foarte bine cu rezolutia 1440 x 2560, eu tot prefer un display FHD. Cu aceasta rezolutie exista un consum inutil de energie.

Autonomia la telefon este foarte buna, deoarece bateria are o capacitate de 3410 mAh care asigura doua zile de utilizare. Totusi, unul dintre cei mai mari consumatori este ecranul si chipsetul grafic. Sunt constient de faptul ca BlackBerry a optat pentru un ecran 2K doar pentru a impresiona pe partea hardware.

Am sa va prezint si videoclipul care prezinta unele dintre atuurile acestui telefon. Desi BlackBerry a optat pentru Android, compania canadiana a optimizat si imbunatatit foarte mult acest sistem de operare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=3d0bqe2Z7pI]

s-ar putea sa-ti placa