Acasa Telefoane Una dintre aplicatiile momentului – viber

Una dintre aplicatiile momentului – viber

by Dragos Schiopu

Aud zilnic zeci de adolescenti vorbind pe si despre viber. Trebuie sa recunosc ca si eu folosesc aceasta aplicatie. Mi se pare foarte practica si usor de utilizat. Pentru a va introduce in atmosfera Viber, am ales sa clarific anumite lucruri despre Viber, despre ce presupune aceasta aplicatie si cum trebuie sa o folosesti.

Viber-for-WP7

Sa incepem cu inceputul. Ce este, mai exact, Viber? Ei bine, este o aplicatie ce iti permite sa efectuezi apeluri telefonice si sa trimiti mesaje tuturor utilizatorilor de Viber din lista ta de contacte. Poti suna chiar si persoanele care nu au cont de Viber, dar vei fi taxat ca pentru un apel de voce normal, de pe cartela. Vei primi un mesaj de avertizare inainte, iar tu vei decide daca vrei totusi sa efectuezi acel apel sau nu, prin ViberOut.  In rest, totul este gratis. Viber este disponibil prin WiFI si 3G. Trebuie sa stiti ca aceasta aplicatie dispune de o calitate a sunetului excelenta, mult mai buna decat a unui telefon normal.

screenIphoneV4

Viber este compatibil cu Android, iPhone, Blackberry, Windows Phone, Nokia si Bada. De asemenea, il poti utiliza si pe Mac sau Windows. Un lucru foarte interesant este ca poti efectua apeluri internationale fara niciun cost, doar trebuie sa te asiguri ca prietenul tau are cont de Viber.

Pentru a incepe sa folosesti Viber, trebuie sa indeplinesti cativa pasi foarte simpli. Dupa ce descarci aplicatia, vei primi prin SMS un cod de acces pe care trebuie sa il introduci. Apoi, gata, esti logat cu propriul numar, iar Viber iti va arata, accesand lista de contacte, persoanele care au Viber. Si nu, Viber nu contine reclame enervante de care nu poti scapa.

Viber-itechnow

Daca persoana pe care o suni nu are in acel moment conexiune la internet, ai posibilitatea de a-I lasa un mesaj offline. Odata ce respectiva persoana se va conecta din nou la internet, va primi o notificare de la Viber in care este anuntata de apelul ratat, iar in caz ca i-ai lasat un mesaj vocal, il poate asculta.

De ce sa alegi Viber?

– Poti trimite poze si mesaje text in timp real, gratis.

– Nu ai batai de cap atunci cand iti creezi contul.

– Cea mai buna calitate a sunetului dintre toate aplicatiile care folosesc WiFi sau 3G.

s-ar putea sa-ti placa

5 comentarii

Mircea Bozga 27-01-2015 - 15:09

Daca efectuezi apeluri catre un numar din strainatate ce arw Viber prin 3G, i se vor lua din creditul de date si tie si lui sau doar apelantului?

Roxana Stăneiu 28-01-2015 - 17:18

Din cauza faptului ca aplicatia Viber este disponibila doar atunci cand esti conectat la internet, atat tie, cat si apelantului, vi se va consuma creditul de date.

Mircea Bozga 28-01-2015 - 17:22

Multumesc de informație.

Ana 28-06-2015 - 12:22

spune-mi te rog cati mg ia apelurile viber? am pe cineva in strainatate si cand ma suna cateodata i ia foarte putin din mg, cateodata foarte mult. exista unele ore in care se consuma mai putin? multumesc!

cristina 15-05-2015 - 11:13

cineva scrie mesaje pe vaiber din numele meu e posibi cumva de oprit?

Comentariile sunt inchise.