Acasa Tehnologie Valiza inteligenta Bluesmart

Valiza inteligenta Bluesmart

by Dragos Schiopu

20140929173210-13-1Daca iti place sa calatoresti atunci cu siguranta stii cat de obositor devine mersul cu avionul din cauza bagajelor. Nu ma refer la faptul ca acestea ar fi prea multe ci mai exact la intregul procedeu de verificare a bagajelor si de cantarire a acestora care are loc in aeroporturi. De asemenea mai rau este atunci cand bagajele se pierd astfel incat apar si mai multe batai de cap.

Intr-un articol anterior spuneam ca apar tot felul de lucruri care mai de care mai inteligente si astfel in acest articol vom vorbi despre valiza Bluesmart, o valiza inteligenta care te scuteste de o multime de verificari de securitate si care iti face calatoriile mai placute.

Ce face valiza Bluesmart

Unul din lucrurile care faciliteaza calatoriile este acela ca valiza Bluesmart isi cantareste singura greutatea si astfel nu mai trebuie sa o cantaresti in aeroport. Astfel scapi din start de un proces greoi si obositor.

Daca iti este frica de faptul ca iti vei pierde valiza si astfel poate ajunge in maini nesigure atunci trebuie sa stii ca valiza Bluesmart iti asigura faptul ca nimeni inafara de tine nu va avea acces la continutul valizei. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui smartphone pe care il poti folosi pentru a-ti bloca valiza. Totodata valiza Bluesmart nu poate fi pierduta nici daca iti doresti asta deoarece telefonul o localizeaza dar si te anunta atunci cand esti prea departe de ea.

Atunci cand esti in vacanta de multe ori nu ai nicio priza la tine si astfel faci economie la baterie indiferent ca e vorba de telefon sau alte dispozitive. Valiza Bluesmart este una ce merita cumparata mai ales pentru faptul ca o poti folosi pentru a-ti incarca bateria telefonului sau a tabletei.

O alta functie care face dintr-o calatorie obisnuita una mai interesanta este aceea care iti aminteste de absolut orice eveniment programat in calendar.

Valiza Bluesmart are un pret de aproximativ 300 de dolari insa momentan nu este disponibila in magazinele din Romania.

 

s-ar putea sa-ti placa