Acasa Diverse Va fi lansat cel mai bun procesor al anului: Qualcomm Snapdragon 810

Va fi lansat cel mai bun procesor al anului: Qualcomm Snapdragon 810

by Dragos Schiopu

qualcomm-snapdragon-mobile-processorChiar daca pana acum procesorul celor de la Qualcomm a intampinat cateva impasuri, acum este clar faptul ca este pregatit de lansare cel mai bun procesor al anului: Snapdragon 810. Zvonurile au fost multe iar utilizatorii isi faceau griji insa acum nu mai aveti motive de ingrijorare deoarece acesta urmeaza sa fie lansat curand.

Snapdragon 810 se anunta a fi un procesor foarte bun. Chiar daca au aparut informatii care spun ca acesta se incalzeste foarte tare, insa aceste informatii nu mai sunt chiar atat de amenintatoare dupa ce in cadrul CES 2015 LG a anuntat faptul ca LG Flex 2 va fi dotat cu procesorul Qualcomm. De asemenea informatiile in legatura cu incalzirea procesorului au fost infirmate si printr-o declaratie recenta a oficialilor care au insistat asupra faptului ca procesorul nu se incalzeste si, chiar mai mult decat atat, Flex 2 este unul dintre cele mai reci telefoane.

Astfel privind toate aceste informatii nu putem decat sa asteptam primele telefoane care vor fi dotate cu procesorul Qualcomm Snapdragon 810 astfel incat sa putem spune din propria experienta daca acesta se incalzeste sau nu. Totusi privind insistente celor de la LG cred ca putem avea incredere in cuvantul lor deoarece de putine ori s-a intamplat ca declaratiile acestora sa ne dezamageasca.

s-ar putea sa-ti placa