Acasa Telefoane OnePlus One are un nou sistem de operare: OxygenOS

OnePlus One are un nou sistem de operare: OxygenOS

by Dragos Schiopu

nexus2cee_OxygenOS-ThumbOnePlus One a reusit in anul 2014 sa devina unul dintre cele mai dorite telefoane. Acest titlu l-a castigat in urma unei campanii de promovare foarte bine gandite astfel incat putem numi acest telefonul drept fiind unul de succes. Si, dupa cum de multe ori succesul are si consecintele sale, OnePlus a avut cateva neintelegeri cu cei de la Cyanogen si astfel acum lanseaza propriul sistem de operare.

Problemele dintre cele doua companii au existat inca de la inceputul colaborarii astfel incat se pare ca intr-un final OnePlus au dorit sa puna capat tuturor neintelegerilor lansand astfel propriul sistem de operare, sau mai bine spus o proprie versiune de Android, pe nume OxygenOS.

Totusi utilizatorii de Android nu ar trebui sa isi faca prea multe griji in legatura cu sistemul de operare Oxygen. Acesta nu se deosebeste prea mult de Android, doar interfata fiind diferita, iar astfel de situatii sunt deja cunoscute deoarece LG, HTC si Samsung aleg deseori interfete proprii pentru personalizarea telefoanelor lansate. Mai multe despre acest sistem de operare vom afla insa pe 12 februarie, data cand acesta va fi lansat.

Suntem insa curiosi ce efect va avea schimbarea sistemului de operare asupra popularitatii pe care telefonul celor de la OnePlus a castigat-o in anul 2014.

s-ar putea sa-ti placa