Acasa Diverse Cateva trucuri pentru a fi mai ordonati

Cateva trucuri pentru a fi mai ordonati

by Dragos Schiopu

Chiar daca tehnologia Wireless este prezenta peste tot, inca exista o multime de electrocasnice si electronice care folosesc cabluri si nu rareori ni se intampla sa ne mai impiedicam de cate un cablu. Sincer sa fiu mie mi se pare unul dintre cele mai enervante lucruri care mi se pot intampla in casa. De asemenea, pe langa faptul ca putem saruta covorul sau parchetul atunci cand ne impiedicam de un cablu, acestea au si un aspect neplacut atunci cand le vezi prin toata casa. Ei bine in acest sens eu folosesc un mic truc care mi-e tare util.

Pentru a nu le vedea pe langa birou ca o caracatita care-si cauta prada, eu incerc pe cat mai mult posibil sa le unesc si sa le pun intr-o zona mai putin vizibila astfel incat sa nu ofere un aspect urat camerei si nici sa nu ma impiedic de ele atunci cand ma ridic de la birou. Pentru a le tine unite folosesc niste coliere de plastic numite coliere bride. Acestea imi permit sa nu le mai las chiar atat de imprastiate ci sa le adun pe toate in acelasi loc. Poate ca nu e o mare descoperire insa eu chiar il consider un truc util.

Exista coliere de toate culorile astfel incat sa nu iasa in evidenta si sunt chiar usor de folosit. Trebuie doar sa alegi cablurile pe care nu mai vrei sa le vezi imprastiate si sa le unesti folosind un colier. Nimic mai simplu.

Tot pentru a ne face viata mai usoara, ar trebui sa ne tinem si sculele in acelasi loc. Eu unul folosesc o cutie de carton primita de la eMag atunci cand mi-am comandat telefonul pentru ca nu am bani de o trusa de scule fibra optica. Chiar daca nu am prea multe scule, imi tin acolo toate chestiutile care-mi trebuie uneori la birou (un mouse vechi, o pereche de casti, tokenul de la card samd). Cert este ca o trusa ar fi mai utila deoarece am sti mereu unde putem gasi cheia franceza, clestele sau patentul astfel incat sa nu mai intoarcem casa pe dos in cautarea lor.

Eu va recomand sa incercati si voi sa apelati la aceste doua trucuri deoarece chiar va face viata putin mai comoda.

trusa de scule

s-ar putea sa-ti placa