Acasa Tehnologie Upload to SkyDrive – aplicație Symbian

Upload to SkyDrive – aplicație Symbian

by Dragos Schiopu

Nokia lansează o nouă aplicație pentru telefoanele cu sistem de operare Symbian Belle, Upload to SkyDrive, aplicație care este disponibilă ca update over the air.

Upload to SkyDrive este clientul oficial pentru upload-ul fișierelor pe SkyDrive, soluția de cloud storage de la Microsoft. Aplicația poate rula în fundal și poate încărca pozele făcute cu camera foto a telefonului pe SkyDrive. Această facilitate este deja integrată în Windows Phone, în Picture Hub, unde fotografiile făcute de utilizator pot fi încărcate automat pe SkyDrive. Implementarea acestei aplicații pe Symbian Belle, chiar dacă este aplicație 3rd party și nu o parte integrată a sistemului de operare, a adus și beneficii: există o setare care permite upload-ul pe SkyDrive numai dacă telefonul este conectat la o rețea wireless. O opțiune excelentă pentru cei care nu au abonamente cu trafic mare de date, care din păcate nu se regăsește și pe Windows Phone.

Upload to SkyDrive oferă și posibilitatea redimensionării imaginilor înainte de upload, pentru a reduce traficul de date. Aplicația poate rula în background, încărcând pozele pe SkyDrive imediat după ce acestea sunt făcute sau poate rula independent, încărcând pozele la fiecare deschidere a aplicației Upload to SkyDrive.

[box_alert]Atenție! Când aplicația va rula pentru prima dată va încărca toate imaginile din folderul DCIM pe SkyDrive![/box_alert]

Upload to SkyDrive este o aplicație perfectă pentru utilizatorii de N8 sau PureView 808, care pot astfel să își partajeze cu prietenii fotografiile mult mai ușor.

Câteva imagini din aplicație:

[slider][pane][/pane][pane][/pane][pane][/pane][pane][/pane][/slider]

[signoff1]

s-ar putea sa-ti placa