Acasa Tehnologie Lansare seria 7000 Smart TV LED Philips

Lansare seria 7000 Smart TV LED Philips

by Dragos Schiopu

Philips a lansat astăzi pe piața din România seria 7000 Smart TV LED, televizoare premium care oferă o calitate superioară a imaginii în format 2D și 3D, rezoluție full HD, acces la magazinele online de filme și conținut media, precum și servicii Catch-up TV. Noile televizoare Philips integrează tehnologia Wi-Fi și pot fi controlate prin smartphone, tabletă sau tastatură.

Smart TV LED Philips din seria 7000 prezintă o interfață modernă și soluții ușor de accesat de fiecare membru al familiei: Wi-Fi Smart Screen pentru vizionarea programelor TV în orice loc al casei și Skype integrat pentru efectuarea de apeluri de voce și video pe TV. Jocurile video 3D se pot vizualiza în full screen prin intermediul ochelarilor cu obturator activ. Astfel, fiecare jucător urmărește numai evoluția sa, full screen, spre deosebire de alte dispozitive Smart TV pe care nu se poate juca la dublu decât split screen.

Noua gamă Philips este capabilă să furnizeze imagini 3D. Seria 7000 folosește tehnologia ochelarilor cu obturator activ. Toate modelele acestei serii beneficiază de conversie din 2D în 3D, adăugând profunzime tridimensională oricărui conținut 2D în timp real. Percepția conținutului 3D variază de la utilizator la utilizator, astfel că Philips oferă posibilitatea personalizării profunzimii 3D în funcție de preferințe.

Noile Smart TV-uri dispun și de o aplicație care le permite utilizatorilor să transmită conținut video, audio sau foto, de pe dispozitive compatibile, direct pe ecranul televizorului. Consumatorii au posibilitatea de a naviga pe internet, de a accesa contra cost magazine video online sau de a comuta vizualizarea unui program TV pe iPAD.

Televizoarele Philips din seria 7000 înclud procesoare dual core și beneficiază de 800Hz Perfect Motion Rate. Aceasta permite vizionarea filmelor cu imagini care se succed rapid, pline de mișcare și acțiune intensă,  în condiții ideale de calitate video și de claritate a imaginii. Telecomanda are dublă față, tastatură clasică și tastatură qwerty, și include un senzor care detectează ce tastatură este orientată în sus (pentru a putea dezactiva restul butoanelor, evitând astfel comenzile accidentale). Funcționează pe unde radio și acționează chiar și atunci când nu este îndreptată în direcția dispozitivului.

Sistemul Ambilight Spectra, poziționat pe două laturi ale Smart TV-ului, este upgradat cu un halou luminos mai vizibil și oferă un spectru mai mare de nuanțe. Televizoarele ajustează automat culoarea și intensitatea haloului luminos, pentru a se completa cu imaginea de pe ecran. Ambilight dispune și de o funcție de adaptare la culoarea peretelui pe care este poziționat televizorul. Astfel, chiar dacă peretele are, de exemplu, o nuanță intensă de roșu, Ambilight va ști să difuzeze nuanțele potrivite de așa manieră încât să se păstreze puritatea culorilor din halou. Smart TV LED Philips din seria 7000 include și tehnologia Soundstage, dezvoltată în scopul de a oferi o calitate deosebită a sunetului.

Seria 7000 de Smart TV LED Philips se remarcă printr-un design minimalist cu ramă subțire, în spiritul celebrei expresii a arhitectului Mies Van der Rohe “less is more”.

Noile modele de televizoare se găsesc exclusiv la eMAG, cu prețuri începând de la 6399,99 RON. Modelul cu diagonala de 117 cm costă 7799.99 lei, iar modelul cu diagonala de 102 cm costă 6399.99 lei.

[box_tip]În perioada 18-25 iulie 2012 eMAG oferă gratuit un iPAD 2 la achiziția unui televizor televizor Philips din seria 7000.[/box_tip]

[signoff1]

s-ar putea sa-ti placa