Acasa Tehnologie Update la Windows Phone 7.8

Update la Windows Phone 7.8

by Dragos Schiopu

lumiaAstazi, Nokia tocmai a finalizat update-ul la Windows Phone 8. Noul sistem de operare aduce imbunatatiri semnificative precum si mai multe optiuni pentru personalizare ( care constau in posibilitatea de a modifica dimensiunile widget-urilor  adica a live tile-urilor , dar si culoarea acestora). De asemenea apare si un nou Lock Screen, imaginile fiind schimbate in fiecare zi cu ajutorul Bing.

Securitatea a fost mult imbunatatita, iar windows marketplace a primit un spor de performanta la descarcarea si instalarea aplicatiilor.

Practic, Windows Phone 7.8 este de fapt un Windows Phone 7 cu interfata de Windows Phone 8, cu o serie de mici imbunatatiri.

Cum se face updateul la Windows Phone 7. 8 ? Nu este foarte complicat, trebuie sa urmariti acesti pasi:

1) Descarcati ZUNE pentru calculatorul vostru ( daca sunteti un utilizator MAC trebuie sa descarcati aplicatia Windows Phone pentru MAC)

2) Conectati telefonul vostru ( evident din seria LUMIA ) la calculator cu ajutorul unui cablu usb.

3) Veti observa niste instructiuni, referitoare la model. Trebuie doar sa urmati comenzile. In tot acest timp NU DECONECTATI telefonul de la calculator. De asemenea este foarte important ca telefonul sa fie incarcat complet. Update-ul nu dureaza mult, in medie un update dureaza maxim 10 minute, dar este recomandat sa aveti totusi baterie full.

Noul update este disponibil pentru urmatoarele telefoane: Lumia 900, Lumia 800, Lumia 710, Lumia 610, Lumnua 510.

Update-ul nu este disponibil pentru toate tarile, insa nu va faceti griji, update-ul va fi disponibil in cel mai scurt timp si pentru restul tarilor.

Aveti aici si un mic videoclip demonstrativ cu noul Windows Phone 7.8 :

s-ar putea sa-ti placa