Acasa Jocuri Jocuri cu masini – Earn to Die 2012 pe primele locuri in topul preferintelor

Jocuri cu masini – Earn to Die 2012 pe primele locuri in topul preferintelor

by Dragos Schiopu

Jocurile online sunt foarte cautate la orice ora din zi si din noapte. Atunci cand ai o pauza sau o zi libera si vrei pur si simplu sa te relaxezi poti intotdeauna sa deschizi un site de jocuri, este imposibil sa nu gasesti unul pe placul tau. Earn to Die 2012 vine sa va satisfaca aceasta nevoie de relaaare.

Am aruncat o privire peste topul cu cele mai accesate jocuri in ultima vreme, iar acolo am dat de Earn to Die 2012 marca Not Doppler. Desi initial nu m-a prins si nu am inteles exact mecanismul, cand i-am acordat o a doua sansa si am cercetat mai in amanunt ce trebuie sa faci, m-a prins atat de mult incat l-am dus la bun sfarsit… Apoi am dat in depresie ca nu au fost mai multe nivele.

De la legendarul film Night of the Living Dead (1968) si pana in ziua de azi s-au facut zeci de filme, seriale, benzi desenate si jocuri cu povestea oamenilor transformati in zombie din diverse motive. Fie ca e vorba de oameni care au murit si au iesit din pamant la luna plina sau ca un virus mortal a transformat omenirea in monstri, actiunea e in mare parte aceeasi.

earn-to-die-2012

In Earn to Die 2012 conduci o masina care are combustibil limitat (initial) si foarte putine utilitati. Pe parcursul traseului omori zombie si castigi bani cu care iti poti cumpara din garaj mai multa benzina, arme, roti etc. In acest joc upgrade-urile sunt esentiale fiindca fara ele nu ai cum sa avansezi si sa termini traseul.

semi-sport

Practic, odata ce incepi sa castigi bani iti poti utila masina sau poti cumpara alte masini mai rapide, mai mari, mai puternice. Incepi cu una destul de limitata, semi-sport (Ford Mustang?) si continui cu un Hummer pe care il poti tuna contra cost. Cel mai scump insa este autobuzul scolar pe care il poti achizitiona cu 2500 de dolari.

earn-to-die-2012-2

Jocul poate parea plictistor la inceput, dar odata ce treci peste primele zile actiunea devine mult mai interesanta. Mi-au placut foarte mult cadrele in slow motion care aduc un plus de dramatism actiunii, iar ca grafica este chiar OK pentru un flash. Totodata, e un joc care reuseste sa te tina in suspans si iti ofera o anumita satisfactie atunci cand dobori duzina de zombie sau cand explodezi butoaiele cu combustibil de pe drum.

Eu am terminat traseele in 37 de nivele/zile. Va invit sa jucati Earn to Die 2012 si sa imi bateti scorul! 🙂

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.