Acasa Diverse Unde gasesti cele mai bune informatii despre diverse produse?

Unde gasesti cele mai bune informatii despre diverse produse?

by Dragos Schiopu

As fi vrut sa scriu despre acest lucru cu mult timp din urma, dar din lipsa de timp mi-am lasat ideea undeva prin calendar, doar, doar sa o scriu intr-o zi. Iar acum este momentul perfect pentru asta, momentul in care vreau sa-ti ofer cateva informatii utile nu numai pentru zilele alea in care vrei sa-ti achizitionezi ceva. Indiferent ca vrei sa-ti achizitionezi vreun produs electrocasnic sau mai mult de atat ca vrei sa-ti achizitionezi orice alt tip de produs cele mai bune informatii despre ele le gasesti pe site-urile de review-uri, unde ai sa dai de cele mai utile informatii.

Si pentru ca zilele astea am tot fost intrebata de cateva persoane – „ce tip de televizor sa-mi iau?”, raspunsul meu a fost unul foarte simplu. I-am zis ca daca doreste sa afle informatii utile despre acest tip de produs poate sa gaseasca pe site-ul tv-review.ro.  M-am gandit ca le-as fi mult mai de folos daca ii indemn catre informatie sa se documenteze singuri decat daca le-as fi zis eu ca prefer nu stiu ce tip de televizor.

Chiar daca imi place sa fiu o persoana destul de documentata in privinta a tot ceea ce misca in jurul meu asta nu inseamna ca stiu totul despre orice tip de produs sau categorie. Pe de alta parte sa fiu sincera, niciodata nu am fost pasionata de televizoare, dar asta nu inseamna ca o sa-mi trimit apropiatii sa-si cumpere primul produs pe care il gasesc la oferta.

De-a lungul timpului m-am ghidat dupa cateva lucruri esentiale, care mi-au prins foarte bine. Lucruri de genul:

  • nu orice oferta este buna pentru bugetul meu;
  • nu orice produs scump merita banii investiti;
  • nu orice produs ieftin este neaparat si calitativ;
  • intotdeauna sa te informezi inainte sa-ti cumperi ceva;

Cred ca toate astea sunt doar cateva lucruri prioritare pe care ar trebui ca toata lumea sa le ia in calcul asa cum am spus si mai devreme indiferent de tipul de produs pe care vi-l doriti. Se spune ca un om bine informat niciodata nu va gresi in alegerile  lui. Si cum in ziua de azi oamenii sunt foarte atenti la bugetele lor eu spun ca ar fi mult mai bine daca ne informam de fiecare data cand vrem sa facem o achizitie.

Si nu-i nimic daca pierzi ceva timp informandu-te. Mai bine sa pierzi timp decat  sa pierzi si timp si bani. Eu merg mai mult pe varianta mea in care sa ma informez ori de cate ori cand nu stiu ceva, ori de cate ori ceva nu-mi inspira incredere si paractic in timp mi-am format acest reflex. Acum orice as face mai intai ma informez si apoi iau o decizie in privinta unui lucru. Cred ca asa este mai bine, mai util si mai practic. In plus de asta sunt constienta ca nimeni nu va putea sa ma insele.

s-ar putea sa-ti placa