Acasa Tehnologie Incident nou marca Google Glass

Incident nou marca Google Glass

by Dragos Schiopu

Google GlassDupa incidentul recent in care o femeie a fost amendata pentru ca purta Google Glass la volan, acum vine un alt incident la fel de neplacut.

Un barbat a fost retinut pentru cateva minute de catre niste agenti FBI deoarece a intrat cu Google Glass la un film, acestia spunand ca doreste sa inregistreze filmul cu ajutorul ochelarilor si sa il distribuie mai apoi ilegal pe internet. El a mentionat ca nu este pentru prima data cand merge la un film insotit de acesti ochelari, insa acum s-a intamplat ceva mult mai ciudat.

„Un tip se apropie de scaunul meu, baga o insigna care a avut un fel de scut pe ea, smulge ochelarii de la Google de pe fata mea si spune: urmati-ma afara imediat.”

Afara acesta a fost asteptat de mai multi agenti ai politiei, acolo fiind acuzat ca dorea sa inregistreze filmul cu dispozitivul sau. Acesta a fost pana la urma perchezitionat, fiind verificate si alte dispozitive pe care le avea la el: telefonul personal, cel de serviciu si chiar portofelul.

A continuat spunandu-le ca nu a dorit sa inregistreze nimic, afirmand ca perechea lui de Google Glass era oprita in momentul in care rula filmul. „Le-am spus ca va fi o lumina care iese din micul ecran in cazul in care s-a inregistrat ceva, si le-as putea arata ca asa a fost, dar ei au insistat ca eu nu pot atinge ochelarii deoarece voi sterge dovezile impotriva mea”,

In cele din urma, un agent FBI a descarcat toate datele personale de pe ochelarii Google Glass si le-au verificat cu mare atentie, urmand mai apoi si telefoanele mobile. Pana la urma s-a demonstrat ca nu a fost inregistrat nimic, omul nostru primind scuze si totodata, un bilet pentru a viziona din nou filmul pe care din pacate acesta il pierduse.

Lumea este revoltata ca se lupta asa mult impotriva acestor ochelari, ramane de vazut ce alte incidente vor aparea din cauza acestor ochelari revolutionari, sigur vor mai fi si altele.

s-ar putea sa-ti placa