Acasa Tehnologie Un roman asteapta o finantare de 85,000 de lire pe Kickstarter, pentru o aplicatie de socializare

Un roman asteapta o finantare de 85,000 de lire pe Kickstarter, pentru o aplicatie de socializare

by Dragos Schiopu

Kickstarter.com este un site unde sunt prezentate proiecte inovative si indraznete ce au nevoie de finantare din partea celor care sunt interesati de acel proiect si isi permit sa il finanteze. Pentru a vedea proiectele inscrise trebuie sa intri pe site, sa alegi sectiunea Discover si apoi categoria care te intereseaza. Poti alege proiecte de arta, film, design, moda, jocuri, muzica, fotografie si altele.

Asa am aflat ca un roman din Cluj, pe numele lui Andrei Jurescu, doreste sa aduca in atentia utilizatorilor o aplicatie de socializare, usor asemanatoare cu Tinder as spune eu, care iti va spune lucruri despre oamenii din jurul tau, pentru a vedea daca interactiunea cu acestia merita sau nu efortul.

inhere

Aplicatia se numeste „InHere”, este gratuita, si te ajuta cu informatii despre cei din jurul tau daca si ei au descarcata si instalata aplicatia aceasta pe telefon. Tocmai de aceea Andrei motiveaza ca sunt necesare cele 85,000 de lire: pentru publicitate. Acesta vrea sa promoveze InHere atat in online cat si prin postarea de afise publicitare prin marile orase, pentru a aduce cat mai multi utilizatori aplicatiei si pentru a-i motiva pe cei existenti sa o pastreze.

inhere1

inhere2

Aplicatia poate fi deja descarcata pentru telefoane cu sistem de operare Android, de aici, si pentru telefoane cu sistem de operare IOS, de aici.

Mai multe informatii despre proiect, inclusiv o prezentare video, gasiti pe Kickstarter, la adresa de aici. In cazul in care proiectul v-a atras atentia puteti sa contribuiti apasand „Back this Project”.

Termenul limita pentru strangerea celor 85,000 de lire este duminica, 5 aprilie 2015. Pana acum au fost donate doar 100 de lire ceea ce va duce, cel mai probabil, la un esec al finantarii.

Alte proiecte ale romanilor pe Kickstarter?

In domeniul tehnologiei, proiectul lui Andrei este cel de-al treilea proiect care solicita finantare pe Kickstarter. In 2012, Cristian Astalos din Cluj a obtinut finantare de 161% pentru proiectul „SQL Programming, the easy way (e-book, iBook and course)„, iar Alexandru Zamfirescu, din Constanta, a esuat in 2014 cu proiectul „English Kids – English for kids 3 to 6.

s-ar putea sa-ti placa