Acasa Tehnologie Un miliard de dolari pentru Instagram

Un miliard de dolari pentru Instagram

by Dragos Schiopu

Cu atat s-a vandut celebrul Instagram. Achizitia a fost facut in urma cu circa 20 de ore, de catre Facebook. In social media se vorbeste deja despre aceasta achizitie ca fiind cea mai mare de la Google – Youtube (1.65 miliarde).

Instagram este o platforma mobila de scocializare bazata pe sharing-ul de fotografii, este practic o aplicatie. Insa stim bine ca nu toate aplicatiile au succes, Instagram se bucura in 2011 de 1 milion de utilizatori, iar in prezent are aproape 30 de milioane.

Mark Zuckerberg a declarat pe Facebook  ca este foarte multumit de achizitia facuta, acesta asteapta ca echipa Instagram sa se alature celor de la Facebook, unde vor lucra impreuna la perfectionarea platformelor in vederea sharing-ului de fotografii.

Mark a mai tinut sa precizeze ca preluarea Instagram de catre Facebook nu o sa influenteze cu nimic aplicatia actuala. Ar fi aiurea ca Instagram sa aiba acelasi viitor ca si aplicatia Snaptu.

Sa fie oare aceasta achizitie determinata de faptul ca au aproape 30 de milioane de utilizatori? Si sunt in crestere de cand aplicatia a devenit disponibila pe Android.

s-ar putea sa-ti placa