Acasa Computere Review Mouse E-Blue EMS102BK

Review Mouse E-Blue EMS102BK

by Dragos Schiopu

Acum cateva ore am ridicat un colet pe care il asteptam de saptamana trecuta. Mi-am achizitionat un mouse nou, este vorba de EMS102BK, un mouse produs de japonezii E-Blue. Mi s-a parut destul de simpatic si ieftin tinand cont de faptul ca senzorul optic are 1480 dpi. Dar gata cu vorba, sa vedem niste detalii tehnice si cateva fotografii.

E-Blue EMS102BK cantareste numai 56 grame, are un senzor optic de 1480 dpi (nu este ajustabil), conectarea acestuia la calculator se face prin mufa usb si nu dispune de adaptor pentru PS/2, iar acceleratia acestuia este de 8g.

Mouse-ul are dimensiuni destul de rezonabile, acesta nefiind prea mare sau prea mic (100*65.5*36mm). In mod special am fost uimit de faptul ca in documentatia tehnica scrie ca acesta poate opera in conditii de umiditate de pana la 90 – 95 %, intre -15 si +45 de grade celsius.

Senzorul optic este bazat pe tehnologie Blue Wave, numita in cazul de fata Blue Wave Sensor. Acesta poate functiona pe aproape orice tip de suprafata, deoarece propagarea, reflexia si receptia luminii albastre se face aproape un totalitate fara pierderi.

(Nu am sa intru in detalii prea tehnice)

Tot datorita acestui aspect, mouseul se bucura de o precizie deosebit de ridicata.

Ma declar foarte multumit de achizitie pe care tocmai am facut-o, iar acest lucru se datoreaza faptului ca functioneaza pe orice suprafata pe care am l-am putut testa.

In continuare am sa va arat cateva imagini pe care tocmai le-am facut mouse-ului E-Blue EMS102BK.

 

s-ar putea sa-ti placa