Acasa Computere Un laptop conceput pentru editori si nu numai

Un laptop conceput pentru editori si nu numai

by Dragos Schiopu

Cu totii stim ca munca unui editor sau a unui grafician este o munca de migala ce necesita atat timp, cat si rabdare. Ba mai mult decat atat acestia au nevoie de computere performante care sa le vina in ajutor si sa le sprijine munca. De aceea ne-am gandit ca in acest articol sa va aducem o informatie noua cu privire la acest aspect al muncii de editor, mai ales ca acestia au nevoie de un camp vizual mult mai mare pentru a putea depista anumite detalii.

Si bineinteles editorii nu sunt singurii care au nevoie de un astfel de spatiu elaborat al ecranelor calculatoarelor, pe langa acestia putem sa amintim de programatori, graficieni, fotografi si lista poate continua. Pentru cei ce au nevoie de un asemenea camp vizual pentru a putea lucra putem spune ca in prezent se pot bucura de laptopul Valerie.

Indiferent ca esti acasa sau la birou, acest laptop este special conceput pentru cei care isi doresc sa aiba un camp vizual destul de bun.  Un aspect important al acestui laptop consta in faptul ca pe langa ecranul principal al laptopului, pe fiecare laterala a acestuia mai apare cate un ecran.

Iar lucrurile nu se complica deloc din acest punct de vedere, mai cu seama ca acest tip de laptop este usor de transportat si este unul pliabil, astfel incat sa nu ocupe foarte mult spatiu. Ba mai mult decat atat se pare ca a aparut si un nou concept de tehnologie prin care iti poti atasa la laptopul pe care deja il deti doua ecrane, similare cu cele de la laptopul Valerie. Mai exact aceste 2 ecrane sunt prinse de un dispozitiv pe care il poti atasa la laptopul tau.

Si nu are importanta dimensiunea ecranului laptopului pe care il deti avand in vedere ca acest nou concept are 3 dimensiuni de ecrane. Prin urmare cei care cred ca au nevoie de un astfel de dispozitiv il pot achizitiona si isi pot face munca mult mai usoara.

s-ar putea sa-ti placa