Acasa Telefoane Specificatiile pentru noul HTC One au fost dezvaluite

Specificatiile pentru noul HTC One au fost dezvaluite

by Dragos Schiopu

Noul HTC One cu numele de cod HTC M8 a aparut intr-o imagine interesanta pe internet in care telefonul dispune de doua camere pe partea din spate.

HTC One M8

Noul HTC One are dimensiunile de 146.36 x 70.6 x 9.35 ceea ce il face cam gros in comparatie cu principalii sai rivali. Daca nu este clar, noul HTC One va avea 9,35mm grosime si va cantari 160g.

Display-ul va avea 5 inci si va fi full HD cu rezolutie 1080p. Telefonul este insa cam mare in comparatie cu Galaxy S5 de exemplu. Difuzoarele ocupa destul de mult, iar noul model nu va mai avea butoane senzitive, un aspect nu prea placut. Procesorul este puternic, vorbim de un Qualcomm Snapdragon 801 quad core ce are o frecventa de 2,3 Ghz. SIM-ul ar putea sa fie ca cel de pe iPhone 5, 5S, 5C, adica nano-SIM. Bateria are 2,600 mAh si ar trebui sa faca fata la o zi de utilizare. Totusi, este destul de greu sa credem ca o baterie de 2,600 mAh poate rezista o zi daca mai intram pe internet sau ne mai si jucam.

Din cate se pare, memoria interna ar putea avea 16GB din care doar 10GB se pot utiliza. Probabil noul HTC One va veni in mai multe variante cu 16/32 GB memorie interna sau pur si simplu HTC a ales sa puna mai putina memorie interna pentru un pret mai mic al device-ului. Avem in schimb posibilitatea de a utiliza un card microSD. Pana acum aceste informatii sunt doar zvonuri, dar in general ele se adeveresc. Iata si un videoclip cu un presupus HTC One M8 (pe spate are doua camere, ceea ce ar putea arata autenticitatea device-ului ca M8):

s-ar putea sa-ti placa