Acasa Telefoane Ultimele specificatii si informatii ale lui Galaxy S6 Active!

Ultimele specificatii si informatii ale lui Galaxy S6 Active!

by Dragos Schiopu

Samsung-Galaxy-S5-Active

Cu toate ca nimeni nu se astepta, se pare ca cei de la Samsung vor sa scoata un nou model de telefon pe piata, mai exact Samsung Galaxy S6 Active, unul dintre cele mai performante terminale mobile dezvoltate vreodata.

Majoritatea persoanelor isi doresc un telefon rezistent, insa unii il prefera pe cel rapid si cu un ecran cat mai mare, dar iata ca cei de la Samsung au reusit sa imbine cerintele utilizatorilor si sa puna bazele unui telefon capabil de o performanta extrem de buna, o duritate de neegalat si o baterie care sa tina suficient de mult incat sa ii multumeasca pe toti.

Conform spuselor celor de la Samsung se pare ca viitorul lor telefon este in pragul lansarii, fapt ce ne confirma inca odata ca intradevar inginerii si dezvoltatorii companiei isi dau silinta ca de fiecare data sa fie primi cu unele dintre cele mai bune astfel de terminale.

Cu siguranta cei ce isi doresc un telefon cu un design extrem de bine gandit si performante de exceptie aleg sa mearga pe ultimele doua versiuni lansate, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Datorita faptului ca noile telefoane Samsung nu au avut slot pentru card microSD, de data aceasta telefonul va fi echipat cu tot ceea ce trebuie inclusiv si rezistenta la scufundari. Conform producatorilor noul lor telefon ar trebui sa fie unul revolutionar, cel mai bun concurent pentru noile terminale lansate anul acesta pe piata.
Noul telefon a celor de la Samsung ar trebui sa apara pe piata in cateva luni. Produsul poarta numele de cod SM-G890A si beneficiaza de un panou Quad HD Super AMOLED Plus cu o diagonala de 5.1 inch. Din punct de vedere a specificatiilor tehnice telefonul este asemanator cu ultimele doua modele Samsung lansate anul acesta la MWC, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

Pe partea hardware terminalul beneficiaza de un procesor Exnyos 7420, 3GB de memorie RAM si 32GB spatiu de stocare. Are doua camere, cea principala fiind de 16MP iar cea secunda de 5 megapixeli. Bateria in comparatie cu cea de la Samsung Galaxy S6, beneficiaza de o autonomie crescuta, acum avand 3500 de mAh, fata de 2550 mAh.

s-ar putea sa-ti placa