Acasa Tehnologie Twitter va avea un design cu totul diferit

Twitter va avea un design cu totul diferit

by Dragos Schiopu

TwitterCompania Twitter a declarat ca sunt in lucru pentru un redesign al site-ului, noua varianta semanand foarte mult cu interfata celor de la Facebook. Acest lucru este in mod clar destinat pentru a face mult mai „digerabile” mesajele transmise pe Twitter, dar mai ales, pentru a atrage mai multi utilizatori in aceasta retea, se stie bine ca pentru foarte multe persoane aspectul actual este foarte greu, asa ca pentru noii utilizatori exista o problema cu adaptabilitatea la acest format. Se presupune ca acest lucru ar afecta intr-o oarecare masura numarul de utilizatori activi de pe Twitter.

Un raport dezvaluit abia marti a aratat ca editorii au realizat un design cu totul nou pentru pagina de pornire, avand ca scop realizarea unui aspect cat se poate de facil. Noua pagina de profil de pe Twitter are un aspect izbitor de apropiat cu cel de pe Facebook, avand fotografia si biografia bine plasata in partea stanga a paginii dar si o o sectiune pentru fotografia din antet, semanand foarte mult cu dimensiune cover-urilor de pe Facebook.

Tot aici este de remarcat faptul ca noua versiune va afecta doar varianta pentru desktop marind intr-o oarecare masura dimensiunea tweet-urilor si facandu-le mai „citibile”. Cu toate acestea, pot remarca faptul ca varianta de mobil este foarte simplificata si este cu mult peste ceea ce este la Facebook, referindu-ma aici bineinteles la viteza cu care ruleaza.

Aceasta veste a luat prin surprindere foarte multe persoane, a venit chiar imediat dupa ce un nou design a fost instalat si bine primit de catre utilizatori. Chiar daca pana acum nu prea am avut ce sa ii reprosam acestei retele, acum utilizatorii nu prea par foarte multumiti din acest punct de vedere.

Se pare ca majoritatea nu doresc sa aiba doua tab-uri deschise care sa semene foarte mult. Dupa ce versiunea de test a fost vizibila de cativa utilizatori au aparut bineinteles si astfel de reactii.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Ioan Mihai 12-02-2014 - 21:16

They should do that! Really! I am all in for that change.

Artiz 12-02-2014 - 23:28

Cred ca mai bine ar veni cu ceva functii, o alta platforma o alta codare, sau ceva aparte.
Sa schimbi desing-ul este pecum ceruirea masini… te invarti in cerc.

Comentariile sunt inchise.