Acasa Tehnologie Twitter a primit un facelift la inceputul lui 2014

Twitter a primit un facelift la inceputul lui 2014

by Dragos Schiopu

Twitter este una dintre cele mai mari retele de socializare create pana acum. Ca fost utilizator dependent de Twitter, nu trece o zi fara sa intru cel putin o data pentru a verifica daca e totul in regula. De ceva vreme Twitter a fost destul de tacut, iar aici ma refer la faptul ca oficialii Twitter n-au mai adus nici o modificare asupra design-ului si functionalitatii acestuia.

Ei bine, in aceasta dimineata m-am trezit cu un facelift facut asupra interfeței din panoul de utilizare al contului de Twitter. Pana acum nu am gasit nici o informatie pe internet, pe blogul oficial e liniste si nimeni nu a scris nimic despre modificarile pe care Twitter le face.

Este posibil ca noul design sa fie doar un mic test, valabil poate pentru un numar restrans de conturi. Nu ar fi prima data cand Twitter alege sa faca asta.

twitter new bar

Noua „bara” de meniu are parte de un design mult mai flat, inspirat parca din designul abordat de Microsoft in Windows 8. Este responsiva si se redimensioneaza in functie de rezolutia browserului. Am realizat ca siteul se incarca mult mai repede, ceea ce ma duce cu gandul la anumite optimizari pe care le-au facut.

tweet

Pana acum au fost atenti la detalii, pana si localizarea a functionat bine si nu m-a trimis in Bulgaria.

s-ar putea sa-ti placa