Acasa Tehnologie Tranquility Pod

Tranquility Pod

by Dragos Schiopu

trapoTranquility Pod are o forma asemanatoare unei bomboane Mentos si reprezinta viitorul paturilor obisnuite, acesta oferind posesorului relaxarea de care are nevoie.

Odata ce ai intrat inauntrul patului si spun inauntru fiindca dupa cum am precizat si mai sus are forma unei bomboane Mentos, cu o deschidere pentru a putea intra, te vei simti deconectat de lumea exterioara. Patul de apa ofera un comfort sporit, iar iluminarea LED din Tranquility Pod si sistemul audio de 80 wati te fac sa doresti sa nu mai pleci.

Pielea intoarsa ofera patului un aspect elegant si deosebit, care va face pe oricine sa se simta in largul sau de asemenea temperatura fiind controlata. Pentru a putea asculta muzica poti foarte usor sa iti conectezi smartphone-ul la sistemul audio al patului, iar cele 4 difuzoare isi vor face treaba. Un lucru foarte interesant este ca subwoofer-ul sistemului audio se afla  in partea de jos, facand astfel patul sa vibreze, oferind astfel posesorului un masaj care il va relaxa si care bineinteles depinde de melodia aleasa, asadar cu siguranta cei care vor detine un astfel de pat vor petrece ore intregi pentru a gasi melodiile potrivite.

Cele 50 de LED-uri au o importanta majora fiindca se sincronizeaza practic cu ritmul cardiac al persoanei care intra inauntru, astfel iluminatul bazandu-se pe temperamentul persoanei respective. Cu toate acestea posesorul va adormi fara probleme si va avea un somn relaxant de asemenea.

Tranquility Pod are aproximativ 80 de inci in diamentru, care ar ocupa cam o camera de apartament normala, insa avand in vedere pretul de 30.000 de dolari, se presupune ca cel care il va cumpara are o camera destul de spatioasa, astfel incat patul sa se incadreze perfect.

Pe piata mai exista de asemenea si alte modele, oferite de alti producatori, insa Tranquility Pod are cel mai rezonabil pret, bineinteles pentru cei care isi permit.

s-ar putea sa-ti placa