Acasa Jocuri Torchlight II a fost lansat

Torchlight II a fost lansat

by Dragos Schiopu

Acum ceva vreme se lansau zvonuri despre lansarea lui Torchlight II, toata lumea astepta cu nerabdare sa pana mana pe el. Iar toata treba asta se datoreaza succesului imens de care predecesorul acestuia se bucura.

Astazi, 20 septembrie, cei de la Runic Games au lansat in sfarsit mult asteptatul RPG. Chiar daca nu se poate compara cu Diablo, multi spun spun ca este chiar mai bun. Probabil toate astea vin de la fanii dezamagiti de Diablo 3, la randul meu fiind unul din ei. Insa trebuie sa recunosc ca Diablo 3 reuseste sa recreeze uneori atmosfera clasica a primului joc din serie, mai ales prin muzica din Tristam.

Dar sa il lasam pe Diablo in pace si sa ne intoarcem la mult asteptatul „joc al anului” Torchlight II.

Torchlight mi-a lasat o impresie foarte buna si recunosc faptul ca ard de nerabdare sa testez Torchlight II. Vreau sa vad continutul noi si mai ales noua intefata mult imbunatatita. Pe langa asta, producatorii se lauda cu implementarea multiplayerului (lan si online) ce lipsea din prima partea a jocului.

Pe langa toate astea au implementat si posibilitatea personalizarii caracterelor, modabilitate prin intermediul unui editor numei TorchED si o lume deschisa.

Jocul costa numai 20$ si este distribuit doar in format digital. Aceasta miscare a fost luata pentru reducerea costurilor si cresterea vanzarilor. Sunt sigur ca unii fani vor fi destul de revoltati de faptul ca nu pot cumpara inca versiunea pe suport fizic, insa in opinia mea este mai bine asa.

Va las cu un trailer al jocului si ne auzim si maine.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Robert 31-10-2012 - 16:24

Este superb, mult mai reuşit ca Torchlight 1. L-am jucat cu vreo 2 colegii nonstop vreo 12 ore. Nu am decât cuvinte de laudă.

Comentariile sunt inchise.