Acasa Tehnologie Securitatea nu este un moft

Securitatea nu este un moft

by Dragos Schiopu

Astazi  va voi invata cum sa alegeti suita de securitate. Puteti sa spuneti ,,Dar ce este asa de greu?’’.  Pentru multi nu este greu dar sunt si persoane care se intreaba care este cel mai bun antivirus, ce firewall sa folosesc, si pana la urma…. ce sa aleg?

Eu va recomand sa folositi Bitdefender sau Kaspesky. Putem verifica performanta unui  antivirus accesand siteul  http://www.av-comparatives.org/. Dar este suficient? Un antivirus bun poate sa fie inutil daca are o interfata complicata, multe optiuni din care nu veti stii ce sa alegeti.

De ce Bitdefender si Kaspersky? Pentru ca in tot acest timp am folosit multi antivirusi dar nici unul dintre ei nu m-a multumit. De ce? Pentru ca unii dintre ei nu puteau sa stearga virusii, altii scanau foarte greu, iar cate o data mai primeam si alarme false.

  Bitdefender este un antivirus romanesc laudat de multi utilizatori petru performantele sale si petru consumul de resurse avand in vedere ca este cel mai bun. Sunt foarte multi utilizatori care prefera un antivirus gratuit si nu este nimic rau in asta. In acest caz Bitdefender are un avantaj fata de Kaspersky, deoarece exista posibilitatea de a descarca Bitdefender Antivirus free edition un antivirus foarte bun cu o interfata simpla, usor de utilizat. Alaturi de un firewall bun cum ar fi Comodo puteti avea o securitate de top complet gratuita.

Kaspersky este un antivirus rusesc foarte bun ce reprezinta o buna alternativa pentru Bitdefender. Consuma mai multe resurse(nu foarte mult) dar are o protectie ridicata din toate punctele de vedere

O buna suita de securitate va ajuta sa va mentineti calculatoarele intr-o stare buna de functionare, iar alaturi de o aplicatie de mentenanta nu veti mai avea probleme in rularea greoaie a Windows-ului. O sa fac incerca sa fac si un articolo despre pastrarea calculatorului in conditii optime.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.