Acasa Jocuri Top 3 jocuri pe care romanii le iubesc

Top 3 jocuri pe care romanii le iubesc

by Dragos Schiopu
joc

Nu cred ca mai este nevoie sa spun ca in mare parte noi, romanii suntem foarte atrasi de jocuri. Fie ca vorbim despre jocurile online, fie ca vorbim despre cele din offline intotdeauna vor fi persoane care sa-si ocupe timpul cu acestea. Pe de alta parte nu trebuie sa neglijam nici regele sporturilor, iar aici aduc in discutie diverse meciuri de fotbal.

In aceasta privinta nu mai este o necunoscuta faptul ca majoritatea barbatilor sunt atrasi de acest sport, ba mai mult decat atat o parte dintre persoanele de sex feminin isi exprima aceeasi atractie fata de acelasi sport. Cu atat mai mult cu cat oamenii au invatat sa-si depaseasca limitele cunostintelor, despre acest joc, prin intermediul pariurilor sportive.

In ceea ce priveste acest lucru sunt o multime de cazinouri si case de pariuri sportive unde poti face acest lucru. Si cu atat mai mult ca poti gasi mai exact informatii aici, spre exemplu, informatii despre Sportingbet Casino despre tot ce ai de facut, precum si pasii pe care trebuie sa-i realizezi avand in vedere tipul si metoda de a paria pe diverse jocuri, jucatori. Prin urmare m-am gandit sa realizez o lista cu primele 3 jocuri cele mai atractive pentru publicul roman.

3 jocuri de top pe care romanii le iubesc

  • Fotbalul – indiferent ca vorbim despre jocurile pe calculator sau jocul de fotbal real, acesta reprezinta cel mai important joc pe care oamenii il indragesc. Desi nu mai este deloc o necunoscuta, fotbalul este cel mai important joc, in jurul caruia se strang milioane de oameni de pe intregul mapamond.

Si pentru ca tot am vorbit despre jocurile online, de curand am gasit o lista cu cele mai importante jocuri din online ce au atras o masa mare de jucatori.

  • Resident Evil 7 – este unul dintre cele mai cautate jocuri si bineinteles a avut parte de o vanzare exploziva. Indiferent de publicul tinta se pare ca acest joc a atras in totalitate privirile gamerilor din toata lumea. Prin urmare genul de competitii din online au luat amploare devenind foarte cunoscute, in special in randul jucatorilor.
  • Mass Effect Andromeda – este un alt joc online ce pare foarte indragit in numarul tinerilor. Desi la el s-au lucrat circa 3 ani pentru a scoate pe piata varianta optima, inca de la primele serii ale acestui joc a adunat o mare masa de adepti.

In mare parte indiferent de posibilitatea de joc – online sau offline, oamenii sunt atrasi de tot ceea ce inseamna joc, fara sa mai conteze tipul de joc.

s-ar putea sa-ti placa